Dennis Man, taxat și de un fost selecționer: ”Eu îi ascultam pe Hagi și pe Balint, cântau foarte frumos!”

1 lună in urmă 17

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Acesta fusese surprins neplăcut de afirmațiile jucătorului Parmei, care recunoscuse că ascultă cel mai mult manele în cantonament. 

Dennis Man a replicat spunând că nu trebuie judecat după gusturile muzicale, iar Anghel Iordănescu l-a taxat pe fotbalist.  

”Dennis Man trebuie să răspundă pe teren cu goluri, după ce are peste 70 de meciuri la echipa națională.

Ceea ce au prestat până acum jucătorii naționalei nu știu dacă merită respect!

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Respect merită Gabi Balint, Răzvan Raț, NeluțuSabău, Viorel Moldovan, jucători care au făcut performanță. În ultima vreme cei de la echipa națională nu au avut performanțe.

Iar eu îi ascultam la națională pe Hagi și pe Balint, cântau foarte frumos!”, a încheiat cu umor Anghel Iordănescu, intervenția sa la emisiunea Fotbal Club. 

Declarația lui Dennis Man care l-a făcut pe Viorel Moldovan să răbufnească

Prezent la Digi Sport în ziua în care România joacă în Islanda, Viorel Moldovan a avut o reacție dură, în care a pus la îndoială inclusiv ”nivelul intelectual” al lui Dennis Man.

Eu n-am nimic împotriva acestui gen de muzică, dar stau să mă gândesc unde ești ca intelect când tu afirmi asta, că iubești să asculți manele. Băi, omule, unde suntem?

N-am nimic cu copilul, fiecare să asculte ce gen de muzică vrea, nu mă deranjează, și mie îmi plac anumite manele, dar cum să te motivezi ascultând manele? Serios acum, sunt depășit de situația asta”, a transmis Viorel Moldovan, la emisiunea Liga Digisport.

  • 70 de selecții și 25 de goluri a adunat Viorel Moldovan pentru reprezentativa României.
  • 10 meciuri și 2 reușite sunt cifrele lui Dennis Man pentru ”tricolori”.

La finalul duelului cu Islanda, Dennis Man i-a dat replica lui Viorel Moldovan: "Unii nu au înțeles întrebarea. N-am numit ce melodii mă motivează pe mine.

Dacă merit să fiu judecat pentru că ascult un gen muzical, nu am ce să fac mai mult. Nu e treaba mea. Fiecare poate să-și dea cu părerea. Dacă unii oameni așa cred că e bine să vorbească, eu nu am ce să fac", a declarat Dennis Man.

Etichete: anghel iordanescu , viorel moldovan , dennis man , dennis man manele
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă