Dennis Man speră ca FCSB să obțină mai mult de 13 milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu. „Doamne-ajută să mă depășească!”

2 luni in urmă 34

Dennis Man, vândut de FCSB pentru 13 milioane de euro, speră că urmașul său de la FCSB, Octavian Popescu, să plece în străinătate pentru o sumă mai mare. Fotbalistul Parmei îl consideră pe tânărul în vârstă de numai 18 ani drept unul dintre marile talente ale României, care are șansa de a ajunge departe.

Octavian Popescu este jucătorul în schimbul căruia patronul FCSB Gigi Becali speră să obțină o sumă considerabilă de transfer. Dennis Man, plecat în 2020 la Parma în schimbul a 13 milioane de euro, consideră că tânărul jucător poate face obiectul unei mutări spectaculoase în străinătate.

Suma primită de FCSB de la clubul din Italia este cea mai mare plătită vreodată unui club din țara noastră în schimbul unui fotbalist.

Dennis Man speră ca FCSB să obțină o sumă mare în schimbul lui Octavian Popescu

Fotbalistul lui AC Parma, Dennis Man, este convins că Octavian Popescu poate pleca de la FCSB în schimbul unei sume de transfer mai mare decât s-a oferit pentru serviciile sale. „Este un sentiment plăcut să fiu eu cel mai scump. Mă bucur foarte mult, să vedem care va fi următorul jucător care va pleca. Doamne-ajută să mă depășească Tavi Popescu, nu am niciun fel de problemă!”, a declarat Dennis Man pentru as.ro.

Fotbalistul lui AC Parma a precizat că îl cunoaște bine pe fotbalistul lui FCSB, în ale cărui calități are încredere. „Îl știu bine pe Tavi și știu că este un copil foarte talentat. Îmi doresc ca toți jucătorii din România să ajungă la un nivel cât mai ridicat”, a mai spus Dennis Man.

Gigi Becali a menționat de mai multe ori că se așteaptă să primească o sumă foarte mare în schimbul serviciilor lui Octavian Popescu, mai exact 100 de milioane de euro.

The post Dennis Man speră ca FCSB să obțină mai mult de 13 milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu. „Doamne-ajută să mă depășească!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă