Dennis Man și Valentin Mihăilă, titulari în „finala” Parmei cu Crotone, Live Video Online, de la ora 19:00

2 săptămâni in urmă 22

Parma este în mare pericol să retrogradeze, iar duelul cu Crotone a devenit o veritabilă „finală” pentru echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi sunt titulari în meciul de sâmbătă.

Gervinho a fost lăsat pe bancă, așa că atât Man, cât și Mihăilă, și-au găsit loc în formula de start, în condițiile în care Parma va da peste ultima clasată din Serie A.

Parma și Crotone se întâlnesc de la ora 19:00, Live Video Online pe prosport.ro.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, titulari în meciul Parma – Crotone

La 11 puncte de primul loc care asigură menținerea în Serie A, Parma caută a patra victorie în acest sezon, așa că Roberto D’Aversa n-a mai stat pe gânduri și a forțat încă de la început cu Man și Mihăilă, așa că ne așteptăm la o ofensivă totală din partea gazdelor.

Dorit de Sevilla și Fiorentina, Dennis Man are șansa să demonstreze iar de ce este în stare, iar arădeanul poate juca și în sezonul viitor de Serie A, chiar dacă Parma va ajunge în cele din urmă în liga a doua.

Atacantul a fost remarcat și de cei de la AC Milan, mai ales după jocul bun pe care Man l-a făcut împotriva acestei echipe: Dennis a ieșit în evidență și cu un dribling de senzație, după un duel cu Zlatan Ibrahimovic.

Internaționalul român a semnat un contract valabil până în 2025 cu formația italiană, care a pierdut în ultima etapă cu Juventus, scor 1-3.

Parma – Crotone | Echipele de start:

PARMA (4-3-3): Colombi – Busi, Bani, Dierckx, Pezzella – Hernani, Brugman, Kurtic – Man, Cornelius, Mihăilă.

CROTONE (3-5-2): Cordaz – Djidji, Golemic, Magallan – Molina, Messias, Cigarini, Zanellato, Reca – Ounas, Simy.

The post Dennis Man și Valentin Mihăilă, titulari în „finala” Parmei cu Crotone, Live Video Online, de la ora 19:00 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă