Dennis Man și Valentin Mihăilă, spre Juventus sau Inter? „Pot fi valori excepționale!” EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 2

Dennis Man și Valentin Mihăilă au impresionat la Parma, iar Ion Marin este convins că atacanții naționalei României pot să devină oameni esențiali pentru prima reprezentativă, dacă vor juca la fel de bine în continuare.

Invitat la ProSport Live, Ion Marin i-a urmărit cu atenție pe Man și Mihăilă după transferul la Parma și știe când aceștia ar putea să facă saltul decisiv în carieră. Jucătorul adus de italieni de la Universitatea Craiova a strălucit în fața Macedoniei de Nord și a marcat al doilea gol al echipei noastre, care s-a impus pe Arena Națională cu scorul de 3-2.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ion Marin: „Man și Mihăilă pot fi valori excepționale pentru naționala României!”

„Am urmărit Parma în mod deosebit. Man și Mihăilă sunt doi puști de excepție. Peste un an, doi sau trei pot fi valori excepționale pentru naționala României. Să sperăm că așa va fi. Sper să aibă un pas mai departe, spre elită. Man a venit cu pase de gol la Parma, a și marcat, intrarea lui din partea dreapta este fantastică, își deschide unghiuri, își ajută și coechipierii. Man face foarte bine și faza defensivă, pe când Mihăilă, care e foarte periculos, mai are scăpări”, a fost analiza făcută de Ion Marin, la ProSport Live.

Marcatorul celui de-al doilea gol al echipei naționale a României din partida cu Macedonia de Nord, scor 3-2, a dezvăluit cum a reușit să înscrie la debutul în tricoul primei reprezentative.

Sunt bucuros că am scăpat de problema pe care am avut-o, mai am puține dureri însă totul este sub control și sunt fericit pentru ce am realizat până acum. Avem mult de muncă și acum trebuie să ne gândim la meciul cu Germania. O să-i visez pe fundașii lor – Valentin Mihăilă

The post Dennis Man și Valentin Mihăilă, spre Juventus sau Inter? „Pot fi valori excepționale!” EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă