Dennis Man și Valentin Mihăilă, invizibili cu Juventus! Ce scriu italienii + Ce note au primit după duelul cu Cristiano Ronaldo

3 săptămâni in urmă 29

Parma a pierdut pe terenul celor de la Juventus și este ca și retrogradată după trei eșecuri consecutive. Dennis Man a fost titular, în timp de Valentin Mihăilă a intrat pe parcurs, dar jocul celor doi a fost sub așteptări.

Parma nu și-a revenit după thriller-ul de la Cagliari. Dennis Man a marcat pe terenul echipei lui Răzvan Marin, dar Parma a pierdut dramatic, iar retrogradarea este inevitabilă.

Cu fostul jucător al FCSB din primul minut pe teren la Torino, Parma a deschis surprinzător scorul (Brugman – Min25). Alex Sandro, cu o dublă, și De Ligt au rezolvat însă ecuația meciului.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, invizibili cu Juventus! Ce scriu italienii + Ce note au primit după duelul cu Cristiano Ronaldo

Dennis Man a rămas pe teren până în minutul 81, iar Valentin Mihăilă a intrat după o oră de joc. Niciunul dintre cei doi nu a impresionat.

Dacă fostul jucător al FCSB a primit nota 5 din partea celor de la Tuttomercatoweb, Valentin Mihăilă a fost notat cu 5,5.

„Absent din jocul coechipierilor săi, anulat de apărarea adversă. S-a văzut foarte puțin”, a scris susrsa citată despre Man.

„Impactul său nu a fost văzut sau simțit”, a fost concluzia italienilor despre Mihailă.

 

Roberto D’Aversa, cuvinte mari despre Dennis Man

„Dacă analizăm atacanții, Cornelius a fost accidentat în cea mai mare parte a campionatului, Inglese este în afară și Pellè a sosit după o perioadă de inactivitate și avea nevoie de timp. Din păcate, atacanții au marcat puțin, pentru că au jucat puțin în comparație cu ceilalți.

Gervinho a jucat un joc bun în defensivă, dar din punct de vedere ofensator poate și trebuie să facă mai bine. Știm că este foarte priceput la sărituri, dar în seara asta a avut greu. Dar a muncit din greu ”.

Există mai mulți tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Man. Are un potențial enorm. Când a ajuns a fost foarte bun cu mingea, dar a făcut puțin în defensivă. Are abilități aerobice excelente și, de asemenea, s-a pus la dispoziție în învățarea limbii.

Joacă la echipa națională, vine dintr-o ligă în care a fost campion, pentru a demonstra asta în Italia trebuie să lucreze în ambele faze. Poate deveni un jucător de top”, a spus antrenorul Parmei despre Dennis Man.

 

Juventus (4-4-2): Buffon; Danilo, Bonucci, de Ligt, A. Sandro; Cuadrado, Bentancur, Arthur, McKennie; Dybala, Ronaldo;

Antrenor: Andrea Pirlo;

Parma (4-3-3): Colombi; Busi, Bani, Osorio, Pezzella; Grassi, Brugman, Kurtic; Man, Pellè, Gervinho.

Antrenor: Roberto D’Aversa;

The post Dennis Man și Valentin Mihăilă, invizibili cu Juventus! Ce scriu italienii + Ce note au primit după duelul cu Cristiano Ronaldo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă