Dennis Man și Valentin Mihăilă, colegi cu Gianluigi Buffon?

3 săptămâni in urmă 3

Conform publicației tudofichajes.com, Gianluigi Buffon și-ar dori să își încheie cariera la clubul unde a efectuat junioratul și s-a remarcat în fotbalul mare. În acest moment, Parma se află pe un strat de gheață subțire și are nevoie de cât mai multe victorii în ultima parte a sezonului pentru a se salva de la retrogadare. 

Gianluigi Buffon, coleg cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma?

Fabio Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, va face tot posibilul pentru a-i prelungi contractul lui Buffon, dar intențiile portarului italian sunt clare. „Superman” vrea să revină pe „Stadio Ennio Tardini”. Din stagiunea următoare, dacă vor rămâne în Serie A, Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea fi colegi cu unul dintre cei mai importanți jucători din istoria fotbalului italian: Gianluigi Buffon.

Parma, clubul unde Gianluigi Buffon a scris primele pagini de istorie

Pe 19 noiembrie 1995, Gianluigi Buffon a debutat în fotbalul profesionist la vârsta de 17 ani, în tricoul Parmei, într-un meci contra lui AC Milan. Goalkeeper-ul a menținut poarta intactă, iar partida s-a încheiat cu o remiză „albă”. Buffon a apărat excepțional în fața unor jucători precum Roberto Baggio, George Weah și Zvonimir Boban, iar acesta a reușit să salveze și un penalty. 

Gianluigi Buffon în tricoul Parmei FOTO Imago

Gianluigi Buffon în tricoul Parmei FOTO Imago

220 de meciuria jucat Gianluigi Buffon pentru Parma, în perioada 1995-2001

Gianluigi Buffon a scris istorie la Parma, într-o generație de excepție, și a crescut alături de fotbaliști legendari, precum Fabio Cannavaro, Roberto Sensini, Lilian Thuram, Sebastian Veron sau Hernan Crespo. Buffon a cucerit trei trofee în aventura sa din Emilia-Romagna: Cupa UEFA, Cupa Italiei și Supercupa Italiei.

VIDEO. Cele mai frumoase parade ale lui Gianluigi Buffon

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Momente senzaționale în Valladolid - Sevilla! Portarul Bono a marcat și s-a dezlănțuit pe gazonVictorie uriașă pentru Adrian Ursea » A zdrobit-o pe Marseille! Nu s-a mai întâmplat din '73

După ce a fost dată afară de la serviciu, Luminiței i-a venit o idee de milioane. Afacerea din care s-a îmbogățit

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ion Țiriac, ajutor neașteptat pentru Sorana Cîrstea. Simona Halep nu se va bucura după acest gest
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă