Dennis Man și Răzvan Marin, anunțați titulari în duelul Cagliari – Parma. Meciul e de la ora 21:45, Live Video Online

3 săptămâni in urmă 17

Dennis Man va fi din nou titular la Parma! Presa din Italia anunță că fostul jucător de la FCSB îl va înfrunta pe Răzvan Marin în duelul cu Cagliari, transmis Live Video Online pe prosport.ro, de la ora 21:45.

Revenit în lotul Parmei, Valentin Mihăilă va începe partida cel mai probabil de pe banca de rezerve, după accidentarea pe care a suferit-o.

Confruntarea se anunță extrem de interesantă, având în vedere situația pe care cele două o au în clasament după 30 de runde, ambele abordând meciul de pe locuri retrogradabile. Echipa lui Răzvan Marin stă însă mai bine fiind pe locul 18, la cinci puncte de Torino, prima deasupra liniei retrogradării, aceasta având însă și un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, Parma se află la două lungimi în spatele lui Cagliari și la șapte lungimi de Torino astfel că un nou eșec sau semieșec astăzi ar echivala în proporție foarte mare cu retrogradarea în Serie B.

Cagliari – Parma, Live Video Online, de la ora 21:45 | Echipele probabile

  • Cagliari: Vicario – Rugani, Godin, Carboni – Nandez, Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis – Pavoletti, J. Pedro
  • Rezerve: Aresti, Ciocci, Zappa, Asamoah, Cerri, Tripaldelli, Pereiro, Calabresi, Klavan, Simeone, Walukiewicz
  • Antrenor: Leonardo Semplici
  • Parma: Sepe – Busi, Bani, Osorio, Pezzella – Kucka, Brugman, Kurtic – Man, Pelle, Gervinho
  • Rezerve: Colombi, Rinaldi, Laurini, Valenti, Camara, Sohm, Traore, Dierckx, Grassi, Alves, Cornelius, Brunetta, Mihăilă
  • Antrenor: Roberto D’Aversa

The post Dennis Man și Răzvan Marin, anunțați titulari în duelul Cagliari – Parma. Meciul e de la ora 21:45, Live Video Online appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă