Dennis Man și Ianis Hagi, „tocați” după meciurile României: „S-a întors de parcă se plimba cu prietena pe bulevard” + „Ca și cum un lăstun se lupta cu un panzer”

2 săptămâni in urmă 11

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021, 11:02 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 11:14

Valeriu Răchită (50 de ani), fostul fundaș al Stelei, l-a criticat pe Dennis Man (22) pentru atitudinea avută în meciul cu Armenia (pierdut de România, 2-3) și a evidențiat diferența de valoare dintre „tricolori” și fotbaliștii nemți.

În prima repriză a meciului de la Erevan, pierdut de România cu Armenia, scor 2-3, Dennis Man a scăpat singur spre poarta adversă. A încercat o pasă cu călcâiul spre un coechipier, care nu i-a reușit, și a irosit astfel o fază promițătoare. Fotbalistul Parmei a fost „urecheat” pentru atitudinea nepăsătoare afișată imediat după acea fază, când nu ar fi depus efortul necesar pentru a recupera balonul.

Valeriu Răchită: „Mi-a displăcut profund atitudinea lui Man”

„Man îmi place, și când eram la FCSB îmi plăcea, apoi a făcut pasul spre Serie A. La acea ocazie pe care a avut-o în Armenia mi-a displăcut profund atitudinea pe care a avut-o după ce a pierdut mingea. S-a întors în 2x4, ca și cum era pe Bulevardul Castanilor (n.r. - cel mai cunoscut bulevard din municipiul Ploiești), la o plimbare cu prietena. Nu se poate așa. Eu spun că totul pleacă de la mentalitatea jucătorilor. Că ai făcut un transfer nu este de ajuns, trebuie să muncești mai mult”, a declarat Răchită la emisiunea GSP Live.

3este nota primită de Dennis Man în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu Armenia: „Cu excepția unei lansări a lui Pușcaș, pe care vârful român a tratat-o superficial, tânărul jucător al Parmei, cel mai scump transfer din fotbalul românesc, a fost doar o umbră la Erevan. A pierdut toate duelurile cu armenii, a pasat greșit și nici nu l-a sprijinit pe Mogoș în defensivă, deși era evident că fundașul era în mare dificultate. O deziluzie”

Valeriu Răchită: „Ianis nu a avut nicio șansă cu Rudiger”

Ulterior, „Vivi” a amintit de duelul Ianis Hagi - Antonio Rudiger, de la meciul România - Germania 0-1. „Hai să ne uităm la duelul dintre Rudiger și Ianis. Acolo s-a pus pecetea pe fotbalul românesc. A fost ca și cum un lăstun se lupta cu un panzer (n.r. - tanc german folosit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial). (Ianis) nu avea nicio șansă”. 

4a primit Ianis Hagi în Gazeta Sporturilor după meciul cu Germania. Explicația reporterului GSP: „Lumea aștepta să iasă la rampă cu un assist, cu o lovitură liberă, cu un număr personal. Nimic din astea n-a pus pe masă. Jocul lui defensiv precar continuă să fie o povară pentru echipă”.

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Avea Rădoi în lot fotbalistul care rezolva problemele din meciul cu Armenia? Șumudică: „Mai bine joc cu el închizător!”

Fostul coleg al lui Mirel Rădoi, despre planurile selecționerului: „Se va retrage el, nu e nevoie să fie dat afară!” + Pușcaș, învinuit: „Ne-a îngropat!”

Playtech: Nelu Ploieșteanu a lăsat asta cu limbă de moarte! Ultima dorință a fost să...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă