Dennis Man, remarcat de un conducător legendar din fotbalul italian: ”Parmei îi va fi foarte greu să-l păstreze!”

1 lună in urmă 9

  • Liga 2: ASU Poli Timișoara - Rapid, joi, 16:30, Digi Sport 1

  • Supercupa României: CFR Cluj - FCSB, joi, 19:00, Digi Sport 1

Rino Foschi, un nume important pentru istoria fotbalului italian, fost director sportiv sau președinte la cluburi precum Napoli, Genoa, Verona și Palermo, are doar cuvinte de laudă pentru fotbalistul român, despre care spune că va rămâne, foarte probabil, în Serie A, la o altă echipă, dacă Parma va retrograda.

Dennis Man l-a ”cucerit” pe un director sportiv legendar din Serie A

Mai mult, Rino Foschi a transmis că îl cunoaște pe Dennis Man din perioada în care juca la FCSB, iar el era oficial al lui Palermo, în 2018 și 2019.

L-am urmărit pe Dennis Man de când eram director sportiv la Palermo, are o marjă de progres importantă, promite mult.

A ajuns în Italia și joacă bine, are calitățile potrivite pentru fotbalul din Serie A. Dacă Parma va retrograda, îi va fi foarte greu să-l țină pe Dennis Man”, a declarat Rino Foschi, conducător cu 40 de ani de experiență în fotbalul italian, potrivit Parmalive.

Dennis Man a fost transferat în ianuarie de Parma, de la FCSB, pentru o sumă ce poate ajunge, cu tot cu bonusuri, la 13.000.000 de euro, dintre care 11.000.000 au fost plătite imediat.

În ultimele etape, Dennis Man a fost unul dintre cei mai activi fotbaliști din ofensiva echipei antrenate de Roberto D'Aversa, însă a reușit doar un gol, care a adus un punct din jocul cu Benevento, încheiat 2-2.

După 30 de etape disputate din Serie A, Parma este penultima, cu 20 de puncte, șapte mai puțin decât Torino, formația aflată pe ultimul loc care asigură menținerea, care are și un meci mai puțin jucat.

Ionuț Chirilă crede că Dennis Man poate ajunge la Inter sau Juventus

Ionuț Chirilă a evidențiat, la fel cum a făcut-o și Rino Foschi, calitățile pe care le are Dennis Man, potrivite pentru fotbalul italian, și a transmis chiar că mijlocașul de bandă poate face pasul în viitorul apropiat la unul dintre cele mai mari cluburi din Serie A.

A ajuns în cel mai puternic campionat din lume ca tacticizare şi chiar dacă joacă la o echipă care se bate la retrogradare, dar care are însă o forţă de joc, o viteză de joc şi aşa mai departe, după o lună de zile are ofertă de 25-30 de milioane de euro de la Inter sau de la Juventus.

Şi chiar dacă nu o are, o va avea pentru că industria fotbalului italian îi va exploata calităţile lui Dennis Man şi îl va face un mare jucător. Este un mare talent şi va fi un mare talent. Şi el, şi Mihăilă. Jucătorii români, din cauza lipsei de compentenţă a managementului tehnic din România trebuie să plece la 19-20 de ani pentru a deveni puternici.

Man va ajunge mai repede (n.r. - de doi, trei ani) la Juventus sau Milan. Nu contează că joacă la o echipă de la retrogradare. Este un jucător... Va rămâne în Serie A, se va găsi o echipă. Toată lumea a sărit pe Man că nu va realiza şi nu va juca. Are nevoie de timp. Are calităţile necesare, toate calităţile pentru a fi un mare jucător şi campionatul italian îl va face mare”, a declarat Ionuț Chirilă, la Looksport.

Etichete: dennis man , dennis man oferte , dennis man parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă