Dennis Man, pregătit pentru pasul în fotbalul mare! Calitățile care-l propun la o echipă de top a Europei

1 lună in urmă 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Poli Iași, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Ilie Dumitrescu a analizat ascensiunea lui Dennis Man din ultimul an și a concluzionat că fotbalistul de la FCSB este pregătit pentru a face pasul într-un campionat de top, datorită capacității de a juca un ”fotbal total”.

Dennis Man, considerat de Ilie Dumitrescu pregătit pentru fotbalul mare

Este genul de jucător care poate face pasul către fotbalul mare. Dennis Man e capabil să joace un fotbal total, să facă ambele faze, ceea ce contează foarte mult. . Când simte și adversarul o cere, e capabil să facă și faza defensivă.

În meciurile importante sau la echipa națională, când ajunge la nivelul ăsta, când adversarul impune să faci și faza defensivă, Dennis Man are capacitatea să o facă. Nu își pierde nici din energie când intră în posesia.

Timpul va rezolva problema sumelor de transfer. Ce este important și mie-mi place foarte mult este că el se pregătește bine și crește de la joc la joc”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Alături de capacitatea de a face ambele faze, Ilie Dumitrescu a evidențiat și calitatea lui Dennis Man de a ajunge în poziție de gol și de a reuși să fructifice șansele de poartă pe care le are.

Dennis Man are toate calitățile să facă pasul acesta, spre fotbalul mare. Man are calitatea asta, scoate foarte ușor adversari din joc, apare foarte bine la finalizare și finalizează”, a transmis Ilie Dumitrescu.

În acest sezon, Dennis Man a marcat nu mai puțin de 17 goluri pentru FCSB, în 18 meciuri jucate în Liga 1 și preliminariile Europa League. Evoluțiile reușite în competiția internă au făcut ca mijlocașul de bandă de 22 de ani să devină un fotbalist interesant pentru echipe precum Parma, Fiorentina sau Fenerbahce, însă un transfer nu a fost posibil până acum, Gigi Becali solicitând 14.000.000 de euro în schimbul său.

Etichete: ilie dumitrescu , dennis man , oferte dennis man , calități dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă