Dennis Man nu e primul! Ce alt jucător a trădat-o pe Anamaria Prodan. „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile!”

4 săptămâni in urmă 21

Dennis Man s-a transferat în Serie A fără ca Anamaria Prodan să fie implicată, dar actualul jucător al lui Parma nu este singurul care a „trădat-o” pe soția lui Laurențiu Reghecampf.

Impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit în iunie 2020, cu 7 luni înainte ca Gigi Becali să o sară din schemă la transferul lui Dennis Man la Parma, că a fost trădată de Cătălin Golofca.

Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit și ce părere are despre jucătorii care rupt contractul cu ea și i-a comparat cu niște „bălării”.

Cătălin Golofca a trădat-o pe Anamaria Prodan

„Ca jucător e greu dacă nu ai o relație bună cu managerul. Poți să fii oricine și să ai câți bani ai avea. Dacă se încăpățânează managerul, jucătorul nu semnează niciodată cu o echipă. Câte transferuri mari, de sute de milioane de euro, au picat din cauza managerilor? Majoritatea! Eu sunt un om foarte corect, e punctul meu forte, nu te păcălesc. M-am născut milionară și nu am făcut bani din fotbal! N-am stat în spatele nimănui să mă milogesc.

Sunt puţini jucători care m-au trădat aiurea. Dar sunt. I-am luat de pe jos și i-am pus pe bordură, iar ei au plecat. Golofca e unul dintre ei (n.r- a semnat cu Florin Vulturar în 2019, când s-a transferat la CFR Cluj). L-am adus la FCSB și după… L-am mai salvat din gura patronului și din mâinile lui.  Asta ţine de educaţie de caracter. Dacă unul mă trădează, nu contează, respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure”, a spus Anamaria Prodan, conform GSP.ro.

Cătălin Golofca se află sub contract cu Sepsi OSK, formație la care a ajuns în septembrie 2020. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a făcut pasul de la FC Botoșani la FCSB pe 7 august 2017, iar în ianuarie 2018 s-a întors la echipa finanțată de Valeriu Iftime.

The post Dennis Man nu e primul! Ce alt jucător a trădat-o pe Anamaria Prodan. „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă