Dennis Man, mesaj emoționant cu doar câteva ore înaintea meciului cu Napoli: „Mi-am îndeplinit visul de a juca la Steaua!” VIDEO

3 săptămâni in urmă 19

Dennis Man n-a uitat-o pe FCSB și, mai ales, pe suporterii echipei lui Toni Petrea! Atacantul transferat de Parma a avut un mesaj emoționant pentru roș-albaștri, cu doar câteva ore înaintea partidei în care poate debuta în Serie A.

Într-un mesaj video publicat de cei de la FCSB, Man le-a mulțumit fanilor pentru susținere și a recunoscut că și-a îndeplinit visul de a juca pentru roș-albaștri.

Suporterii celor de la Parma, dar și fanii celor de la FCSB, așteaptă acum primul meci al lui Man, care poate debuta pe legendara arenă a lui Napoli. Fostul vârf al roș-albaștrilor și Valentin Mihăilă sunt în lotul celor de la Parma pentru partida de duminică. Jucătorul care a debutat și pentru naționala mare a României a semnat un contract până în 2025 și va avea un salariu de 1,1 milioane de euro pe an.

Dennis Man, mesaj superb chiar înaintea meciului cu Napoli: „Mi-am îndeplinit visul de a juca la Steaua!”

„Vreau să mulțumesc întregii suflări roș-albastre pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Chiar dacă în ultimul timp nu ați avut posibilitatea să fiți pe stadion, noi mereu v-am simțit susținerea. Au fost cei mai frumoși patru ani și jumătate din viața mea, în care mi-am îndeplinit visul de a juca la Steaua și de a juca în fața suporterilor roș-albaștrilor. Voi rămâne alături de voi în continuare și o să fiu unul de-al vostru”, a spus Dennis Man, cu doar câteva ore înaintea meciului pe care Parma îl joacă la Napoli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

 

The post Dennis Man, mesaj emoționant cu doar câteva ore înaintea meciului cu Napoli: „Mi-am îndeplinit visul de a juca la Steaua!” VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă