Dennis Man, lăudat de un fost rival de la Dinamo: ”Are calități fantastice, e un talent grozav!”

1 lună in urmă 3

Liga 3: Steaua - FCSB 2, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

Iar atacantul a fost elogiat chiar de un fost rival de la Dinamo - italianul Mattia Montini a avut cuvinte frumoase despre Dennis Man în presa din Italia. 

”Dennis Man e criticat deja pentru că Parma ar fi trebuit să ia un jucător cu experiență sau care știa Serie A, dar în opinia mea acest băiat are calități fantastice.

La Steaua a arătat un talent grozav și capacitatea de a marca. În România a înscris și are calități care îl vor face să funcționeze și în Italia. Dacă îi vor da timp să se adapteze, se va descurca foarte bine”, a spus Montini la postul italian Radio Kiss Kiss, citat de spotmedia.ro.

Daniel Pancu a dezvăluit de cât timp are nevoie Dennis Man pentru a se adapta în Serie A

Invitat la emisiunea Liga Digisport, Daniel Pancu crede că Dennis Man se va impune la Parma și a vorbit despre cât de greu i-a fost atunci când a semnat cu Cesena. 

”Dennis Man e un mare talent, dar are nevoie de timp în Italia e altceva, altă cultură tactică, altă pregătire fizică, alt regim de viață. Eu cred că are nevoie de 6 luni ca să se adapteze.

Valentin Mihăilă s-a integrat deja, asta arată și inteligența jucătorului.

Eu am ajuns în Italia de la echipa care era campioană, Rapid, fusesem antrenat de Mircea Lucescu și tot am avut probleme. A fost o situație care m-a ajutat fantastic pe viitor, dar mi-a fost greu. 

Antrenamentele se făceau de parcă erau meciuri. Aici, în România ți se dă șansă peste șansă, acolo nu te așteaptă nimeni”, a fost opinia lui Daniel Pancu. 

Etichete: mattia montini , dennis man parma , transfer dennis man parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă