Dennis Man, lăudat de o legendă a Parmei: ”Are calități care pot speria apărătorii adverși”

1 lună in urmă 6

Liga 1: Politehnica Iași - Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Internaționalul român a evoluat în cinci partide, toate din postura de rezervă, dar a fost suficient pentru a-i atrage atenția unuia dintre cei mai importanți jucători din istoria Parmei. Fost câștigător al Cupei UEFA, Apolloni are încredere în calitățile lui Dennis Man.

Dennis Man, lăudat în Italia: ”Are calități care pot speria apărătorii adverși”

„Parma trebuie să încerce să se salveze, prin orice mijloace și cu orice cost. În acest moment nu e într-o situație prea bună. Achizițiile din ianuarie au fost bune. Fotbaliști tineri și cu calitate, precum Man și Zirkzee, pot aduce multă energie și pot lumina jocul.

Românul vine dintr-o ligă diferită, iar în Italia se cer rezultate imediate. El are însă calități care pot speria apărătorii adverși”, potrivit Parmalive.

Trupa lui Roberto D'Aversa rămâne în subsolul din Serie A și după ultima etapă, în care Parma a remizat cu Spezia, scor 2-2. Echipa lui Man și Mihăilă are doar 15 puncte adunate în 24 de runde. Sunt deja cinci puncte de primul loc care evită retrogradarea, ocupat de Torino, echipă care are și o partidă în minus.

Parma va primi joi vizita celor de la Inter, de la ora 21:45. Meciul poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 2 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Etichete: parma , dennis man , luigi apolloni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă