Dennis Man, lăudat chiar și după înfrângeri! Cuvinte mari din partea antrenorului Parmei: ”Poate ajunge un jucător de top”

3 săptămâni in urmă 33

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

La finalul meciului, Roberto D'Aversa a transmis că echipa sa ”a dat cu piciorul” unei evoluții bune și a remarcat că Parma, încă o dată, a avut o cădere inexplicabilă în ultima parte a meciului. De asemenea, antrenorul italian a recunoscut că formația pe care o pregătește suferă la fazele fixe.

VIDEO cu rezumatul meciului Juventus - Torino 3-1:

Discursul lui Roberto D'Aversa, după înfrângerea cu Juventus

”Încasarea golurilor în ultima jumătate de oră a devenit deja o obișnuință pentru noi. Dăm cu piciorul unor evoluții bine din cauza că primim goluri din faze fixe, compromitem un meci întreg așa”, a declarat Roberto D'Aversa, conform Parmalive.

Antrenorul Parmei a ținut să-l laude pe Dennis Man datorită progresului reușit în joc în ultimele luni, deși jucătorul român nu a avut cea mai solidă prestație în meciul cu Juventus.

Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top”, a transmis antrenorul Parmei.

  • 2 goluri și 1 assist a reușit Dennis Man în cele 13 meciuri jucate pentru Parma

După înfrângerea cu Juventus, meci în care Dennis Man a jucat până în minutul 81, în timp ce Valentin Mihăilă a intrat pentru ultima jumătate de oră, Parma a rămas pe locul 19, penultimul, în Serie A, cu doar 20 de puncte acumulate în 32 de runde.

Echipa lui Roberto D'Aversa este la opt puncte în spatele lui Cagliari, formația de pe locul 18 și la nu mai puțin de 11 lungimi în spatele celor de la Benevento, care ocupă ultima poziție care asigură menținerea în Serie A.

Etichete: juventus-parma , dennis man , roberto d'aversa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă