Dennis Man la Parma, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 » Spulberă recordul actual!

4 săptămâni in urmă 13

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma va reprezenta o bornă importantă pentru fotbalul de la noi. Acesta va ajunge cel mai bine vândut fotbalist român din istorie, depăşind transferul unui alt stelist, Nicolae Stanciu, ajuns la Anderlecht în 2016, contra 9,8 milioane de euro.

În topul celor mai mari transferuri din România în străinătate, FCSB are cei mai mulţi jucători, 10, urmată de cei de la Dinamo şi Rapid, cu câte patru. În conturile lui Becali au intrat peste 40 de milioane doar din vânzările lui Man, Stanciu, Chiricheş şi Gardoş.

FCSB. Dennis Man, de 85 de ori mai valoros decât acum 5 ani!

În decembrie 2015, Man era la UTA. Evolua în liga secundă, fiind unul dintre remarcații echipei, alături de golgeterul de atunci, Adrian Petre. Cota lui era infimă, doar 75.000 de euro. De atunci, chiar dacă a traversat perioade complicate la FCSB, în care fie n-a jucat, fie randamentul său a mai lăsat de dorit, el a tot urcat în valoare. An de an.

În 2016 ajunsese la 300.000, apoi și-a multiplicat cota de 4 ori în 2017, iar în decembrie 2018 ajunsese la 3,5 milioane. A urmat o "indexare" de două milioane anul trecut, iar acum valorează 6,5 milioane, fiind cel mai bine cotat fotbalist din campionatul românesc. 

Ce reprezintă cota de 6,5 milioane de euro din prezent a lui Man

e pe primul loc în Liga 1e pe locul 3 în topul fotbaliștilor români, după R. Marin (10 milioane) și Ionuț Radu (7) e pe locul 96 între fotbaliștii din toată lumea născuți, ca și el, în 1998, primul e Mbappe (180 de milioane de euro) e pe locul 112 între toți jucătorii din lume care evoluează, ca și el, aripă dreapta, primul e Salah (120 de milioane de euro)

400.000 de euroa plătit FCSB pentru a-l lua în 2016 pe Man de la UTA

Sunt foarte fericit cum sunt acum. Însă sunt conștient că mare lucru n-am realizat. Sunt cu capul pe umeri. Sper ca pe viitor să realizez mai multe!

Cred că la forță trebuie să mai lucrez! Sunt conștient de asta. Văd și ce se întâmplă în marile competiții. Nu-i ușor să joci la un nivel mare, muncesc în acest scop zi de zi. Sper că în momentul în care va sosi o ofertă și voi fi lăsat să plec să fiu suficient de pregătit fizic
- Dennis Man

CELE MAI SCUMPE TRANSFERURI DIN ROMÂNIA

Citește și alte știri despre FCSB: 

Câți bani va câștiga Dennis Man: intră direct în topul salariilor la ParmaEXCLUSIV El este atacantul pe care îl vrea FCSB! Gigi Becali a recunoscut

Petre Roman a recunoscut că a curtat-o pe Zoe Ceaușescu. Gestul Elenei Ceaușescu când a aflat

Libertatea

Playtech: ULUITOR! Diana Șoșoacă l-a desființat pe Mihai Gâdea! Ce i-a transmis vedetei de la Antena 3
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă