Dennis Man, făcut praf de către Adrian Porumboiu: „Mai pică din când în când câte un fraier ca neamțul american de la Parma! Man are valoare de berbecuț și preț de elefant!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 21

Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost finanțator la FC Vaslui, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Dennis Man, atacantul în vârstă de 23 de ani transferat de la FCSB, la Parma.

În luna ianuarie a anului trecut, Dennis Man a ajuns la Parma, în Serie A, după ce italienii au plătit către FCSB suma de 13 milioane de euro.

Adrian Porumboiu este de părere că fotbalistul provenit de la UTA Arad a fost supraevaluat, iar conducerea Parmei a fost naivă transferându-l și plătind o sumă atât de mare în schimbul fotbalistului.

Dennis Man, făcut praf de către Adrian Porumboiu, după transferul de la FCSB, la Parma

Parma a retrogradat în Serie B, iar Dennis Man nu reușește să se impună la gruparea din Italia, motiv pentru care se caută soluții ca românul să fie împrumutat la o altă echipă.

Adrian Porumboiu îl critică pe Dennis Man, însă laudă felul în care Gigi Becali își vede interesul promovându-și intens jucătorii.

„FCSB are PR bun. Așa au făcut și cu Man. Mai aveau puțin și îl mutau prin Bolivia și până la urmă pică câte un fraier în plasă, așa cum a picat neamțul ăla american. Prețul lui e de elefant, iar valoarea de berbecuț. Nu joacă! Becali și-a atins scopul”, a spus Adrian Porumboiu pentru ProSport LIVE.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt.
  • 13 milioane de euro a plătit Parma către FCSB în schimbul lui Dennis Man.
  • 2 goluri în 10 meciuri a înscris Dennis Man pentru Parma în acest sezon din Serie B.
  • 2 goluri în 14 meciuri a marcat Dennis Man pentru Parma, în ediția trecută din Serie A.

The post Dennis Man, făcut praf de către Adrian Porumboiu: „Mai pică din când în când câte un fraier ca neamțul american de la Parma! Man are valoare de berbecuț și preț de elefant!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă