Dennis Man este sincer. Plecarea în Italia a adus schimbări majore în viaţa sa

1 lună in urmă 8

Liga 2: Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

Jocurile din preliminariile CM 2022 din Qatar sunt programate pe 25 martie, 28 martie, respectiv 31 martie.

Lumea este curioasă să vadă dacă lunile petrecute de Man în Serie A, chiar dacă la o echipă, Parma, aflată în coada clasamentului, l-au ajutat să progreseze.

Dennis Man recunoaşte că s-au schimbat foarte multe după plecarea în Italia

Întrebat ce l-a impresionat cel mai mult în Italia, Dennis Man a fost sincer. A reacţionat la fel ca majoritatea românilor care au ajuns în Serie A şi aveau impresia că învăţaseră puţine despre tactică în România.

În primul rând, aspectul tactic. S-au schimbat multe lucruri cu plecarea la Parma. Este altă ţară, alte principii. Un stil de viaţă schimbat. Sunt diferenţe destul de mari faţă de România.

Pot spune că stilurile ambelor echipe sunt puţin diferite. O echipă (n.r. FCSB) atacă foarte mult, iar în Italia suntem (n.r. Parma) nevoiţi să ne şi apărăm pentru că întâlnim echipei foarte puternice. Dar sper ca pe viitor să o fac cât mai bine şi cei de acolo să fie mulţumiţi de mine.

Nu ştiu dacă este presiunea cea mai mare (n.r. să joace la echipa naţională), dar pot spune că este mândria cea mai mare când îmbraci tricoul echipei naţionale, este cel mai important lucru pentru un jucător de fotbal. Este o mândrie şi abia aştept să îmbrac tricoul echipei naţionale", a spus Denis Man pentru FRF TV.

Interviul cu Dennis începe la minutul 3:40.

Dennis Man vede meciul cu Germania şi ca pe revanţă după meciul România-Germania 2-4, la Euro 2019

România U21 a ajuns până în semifinalele Campionatului European de tineret din Italia, dar s-a oprit acolo după ce a întâlnit Germania. Nemţii au învins cu 4-2 şi au ajuns în finală.

"Despre meciul cu Germania, Man crede că poate fi privit şi ca o revanşă de jucătorii care au fost la EURO 2019 rezervat echipelor de tineret. "Pot spune că este o revanşă. Într-adevăr sunt jucători foarte buni (n.r. germanii), i-am întâlnit și la Campionatul European de tineret. Important este ca noi, ca echipă, să ştim ce avem de făcut. Cu siguranţă, vom pregăti foarte bine jocul şi vom da sută la sută", a completat Man. 

"Cred că în primul rând bunicul meu, care nu mai este, dar şi antrenorii pe care i-am avut până acum. Toţi m-au ajutat foarte mult. De la toţi am învăţat foarte mult şi pe această cale vreau să le mulţumesc foarte mult. Sunt un băiat recunoascător", a încheiat Man interviul cu răspunsul la întrebarea cine a avut cea mai mare încredere într-un viitor strălucit pentru el.

Lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia:

PORTARI: Florin Niță, Florin Iacob, David Lazar;FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.

Alți 5 fotbaliști se află pe lista de rezervă, la care se va apela dacă apar probleme medicale la cei care duminică trebuie să se prezinte la baza de la Mogoşoaia: Valentin Cojocaru, Cristian Manea, Adrian Păun, Alexandru Mateiu, Andrei Ivan.

Programul României în preliminariile CM 2022 din Qatar

25 martie 2021

ora 21:45 – ROMÂNIA – Macedonia de Nord, Germania – Islanda, Liechtenstein – Armenia

28 martie 2021

ora 19:00 – Armenia – Islandaora 21:45 – ROMÂNIA – Germania, Macedonia de Nord – Liechtenstein

31 martie 2021

ora 19:00 – Armenia – ROMÂNIAora 21:45 – Germania – Macedonia de Nord, Liechtenstein – Islanda

2 septembrie 2021

ora 21:45 – Islanda – ROMÂNIA, Liechtenstein – Germania, Macedonia de Nord – Armenia

5 septembrie 2021

ora 19:00 – Islanda – Macedonia de Nordora 21:45 – ROMÂNIA – Liechtenstein, Germania – Armenia

8 septembrie 2021

ora 19:00 – Armenia – Liechtensteinora 21:45 – Macedonia de Nord – ROMÂNIA, Islanda – Germania

8 octombrie 2021

ora 21:45 – Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord

11 octombrie 2021

ora 21:45 – ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania

11 noiembrie 2021

ora 19:00 – Armenia – Macedonia de Nordora 21:45 – ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein

14 noiembrie 2021

ora 19:00 – Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda Etichete: lot romania , program romania , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă