Dennis Man este dorit în Serie A! Nici Galatasaray nu a renunțat la fotbalistul român

2 săptămâni in urmă 14

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Salvarea sa poate veni chiar din Italia. Jurnaliștii italieni anunță că Dennis Man ar putea fi ajunge sub formă de împrumut la Sampdoria, în Serie A, acolo unde ar lucra din nou cu fostul său antrenor de la Parma, Roberto D'Aversa.

În acest moment, Sampdoria este pe locul 15 în Serie A, cu 20 de puncte. Dacă s-ar transfera, Dennis Man ar deveni coleg cu Radu Drăgușin, împrumutat și el de la Juventus Torino.

Sampdoria și Galatasaray insistă pentru Dennis Man

Italianul Roberto D`Aversa îl cunoaște foarte bine pe fotbalistul român și ar avea nevoie de el în partea secundă a sezonului. În același timp, Dennis Man ar avea nevoie de o nouă provocare, cum ar fi Serie A, pentru a-și ridica moralul competițional.

Parma pare mai mult decât încântată de această propunere, fiind chiar dispusă să-i acopere în continuare o parte din salariu. Rămâne de văzut dacă în contract va fi stipulată și o clauză de transfer definitiv. 

Nici Galatasaray Istanbul nu a renunțat la ideea de a-l transfera, chiar dacă pe fir a reintrat curând și rivala Trabzonspor.

Presa din Turcia anunță că în această săptămână va avea loc o întâlnire decisivă între cele două cluburi, pentru a se stabili dacă există sau nu șanse de transfer.

Dennis Man a fost cumpărat de Parma, în iarna trecută, de la FCSB, pentru aproximativ 11 milioane de euro. 

Etichete: sampdoria , parma , trabzonspor , dennis man , roberto d aversa

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă