Dennis Man, elogiat de antrenorul Parmei după meciul cu Juventus: „Are un potențial enorm! Poate ajunge un jucător de top!”

2 săptămâni in urmă 10

Parma a fost învinsă de Juventus, 1-3, în etapa 32 din Serie A. Deși formația sa a pierdut partida, antrenorul Roberto D’Aversa a avut numai cuvinte de laudă pentru Dennis Man, cel care a bifat 81 de minute în meciul cu torinezii.

Dennis Man (22 de ani) a fost transferat de Parma, în luna ianuarie a acestui an, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. Internaționalul român a semnat un contract valabil până în 2025 cu formația italiană.

Parma se află pe locul 19 din Serie A, cu 20 de puncte obținute, la 11 lungimi în spatele primei poziții care asigură salvarea de la retrogradare.

Dennis Man, elogiat de antrenorul Parmei după meciul cu Juventus

Roberto D’Aversa, antrenorul Parmei, s-a arătat impresionat de creșterea în formă a lui Dennis Man și susține că internaționalul român are potențial enorm să ajungă un fotbalist de top.

„Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum, pentru a demonstra în Italia, muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top”, a declarat Roberto D’Aversa, la finalul meciului cu Juventus, potrivit Parmalive.

Cosmin Contra, discuții cu cei de la AC Milan despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

Fost jucător la AC Milan, în perioada 2001-2002, Cosmin Contra a fost contactat de către fanii „rossoneri” și chestionat cu privire la Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Cosmin Contra a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man și a lui Valentin Mihăilă. Acesta i-a analizat pe cei doi jucători și le-a transmis milanezilor care sunt atuurile fiecăruia.

„Nu au început bine, dar acum joacă la un nivel excelent. Sunt diferenţe între ei: Mihăila este mai rapid, în timp ce Man este mai tehnic şi mai puternic. Au talent, trebuie să confirme la Parma, iar apoi în câţiva ani să meargă la o echipă mai puternică”, a spus Cosmin Contra, pentru milannews.it.

The post Dennis Man, elogiat de antrenorul Parmei după meciul cu Juventus: „Are un potențial enorm! Poate ajunge un jucător de top!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă