Dennis Man, de vorbă cu patronul chiar înaintea meciului! Gestul surprinzător făcut de Kyle Krause, omul cu banii de la Parma | FOTO

5 zile in urmă 12

Dennis Man a avut parte de o surpriză plăcută chiar înaintea meciului cu Udinese, scor 2-2. Arădeanul, care n-a fost titular, a fost încurajat de patronul Parmei. Kyle Krause a mers pe gazon și a stat de vorbă cu jucătorii, urmărind chiar și o parte din încălzire, din spatele porții.

Krause a vrut să afle direct de la jucători cum stau lucrurile înaintea partidei de duminică din Serie A. Patronul și-a mobilizat bine jucătorii: cu Valentin Mihăilă în mare formă, care a scos un penalty, Parma a condus cu 2-0 la pauză, dar n-a reușit să păstreze avantajul până la final: Udinese a reușit să ia în cele din urmă un punct mare, după ce a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Patronul grupării din Italia nu concepe să evite retrogradarea, într-un sezon în care Krause nu s-a uitat la bani, iar Parma a plătit mai bine de 20 de milioane de euro pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, pentru a-și îndeplini obiectivul.

Patronul Parmei, de vorbă cu Dennis Man înaintea meciului cu Udinese

Camerele televiziunii care a produs partida dintre Parma și Udinese l-au surprins pe Kyle Krause pe gazon, chiar înaintea fluierului de start. Timp de câteva minute, americanul a vorbit și cu Dennis Man, pe care a achitat nu mai puțin de 13 milioane de euro. Atacantul a fost iar rezervă și a fost aruncat în luptă în repriza secundă.

„Avem o bază de jucători cu experiență și am transferat mulți tineri foarte talentați. Aceasta este, de fapt, cheia. Jucătorii aduși sunt talentați. Vârsta lor nu este atât de relevantă. Cei pe care i-am adus nu ne vor ajuta doar în prezent, ci mai ales în viitor.

Nici nu iau în calcul ca cei pe care i-am adus la echipă să nu fie valoroși. Ei vor pune umărul la lupta noastră pentru salvarea de la retrogradare, luptă pe care o vom purta până la capăt. Potențialul există, iar talentul e acolo, sigur ne vom salva”, spunea Krause, în urmă cu o săptămână.

În septembrie 2020, Kyle Krause a cumpărat 90 la sută din Parma Calcio 1903, evaluată la 100 de milioane de dolari.

The post Dennis Man, de vorbă cu patronul chiar înaintea meciului! Gestul surprinzător făcut de Kyle Krause, omul cu banii de la Parma | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă