Dennis Man, criticat după meciul Parma – Udinese. „S-a văzut puțin”. Ce note a primit din partea jurnaliștilor italieni fostul fotbalist de la FCSB

1 săptămână in urmă 15

Valentin Mihăilă și Dennis Man par să se îndrepte Serie B. Parma s-a mulțumit cu un egal în duelul cu Udinese, după ce a condus cu 2-0 și se află pe penultima poziție, la 6 puncte de locul salvator. Valentin Mihăilă a fost titular, iar prestația lui a fost apreciată. Dennis Man a jucat în ultimele 25 de minute, dar nu a convins.

Roberto D’Aversa a făcut o mutare surprinzătoare la scorul de 2-1. L-a trimis pe teren pe Dennis Man, un jucător căruia nu-i place să se apere, într-un moment în care adversarii presau cu toate liniile.

Fostul jucător de la FCSB nu a avut prea multe reușite, iar notele au reflectat prestația lui în cele 25 de minute în care jucat. Fotbalistul transferat cu 13 milioane de euro a primit 5,5 în Calcionews, 6 în Sky Sports și 5 în Parmatoday.

„Introdus pe teren să o țină pe Parma în avantaj, s-a văzut puțin. A jucat câteva mingi, dar de puține ori corect”, a scris site-ul de casă al formației unde joacă Dennis Man.

Valentin Mihăilă, cerut titular de fani

Valentin Mihăilă a fost titular și a obținut lovitura de la 11 metri din care Parma și-a mărit avantajul, dar a avut și câteva situații periculoase la poarta adversă. Mai mulți jurnaliști l-au lăudat, dar au fost și unii destul de zgârciți cu aprecierile. Calcionews24, Sky Sports Italia și Parmatoday i-au acordat 6,5.

„Câteva acțiuni interesante, una dintre ele finalizată cu penalty, deoarece a fost faultat de Becao. Apoi alte lucruri bune”, au notat cei de la Parmatoday.

Mihăilă a fost copilul revoluției de la Parma. L-a lăsat pe Gervinho în tribună, a contribuit la primul gol și a obținut cu mare istețime penalty-ul de 2-0.

Când a avut teren liber în față a fost devastator. A terminat benzina la jumătatea reprizei secunde”, au spus cei de la sportparma.com.

„În minutul 31, Mihăilă a fost doborât de Becao în careu și Kucka a transformat impecabil de la punctul cu var. Dennis Man a fost introdus pe teren spre finalul jocului. S-a terminat 2-2 și Parma este acum într-o situație aproape disperată. Va fi foarte greu pentru ei să evite retrogradarea”, scrie Gazzetta dello Sport, după Parma – Udinese 2-2.

The post Dennis Man, criticat după meciul Parma – Udinese. „S-a văzut puțin”. Ce note a primit din partea jurnaliștilor italieni fostul fotbalist de la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă