Dennis Man, comparat cu Erling Haaland: „A fost aruncat într-un vârtej! De aceea l-au adus cei de la Parma”

1 săptămână in urmă 7

Dennis Man, atacantul român în vârstă de 22 de ani transferat recent de la FCSB la Parma, a fost comparat de către Narcis Răducan cu Erling Haaland (20 de ani), atacantul celor de la Borussia Dortmund.

Fost director sportiv la FCSB, Narcis Răducan este de părere că Parma l-a transferat pe Dennis Man pentru a face diferența, așa cum o face Erling Haaland la Borussia Dortmund.

Totuși, Narcis Răducan consideră că italienii trebuie să aibă răbdare cu Dennis Man, însă este convins că tânărul fotbalist se va impune la Parma.

Narcis Răducan îl compară pe Dennis Man cu Erling Haaland

„Eu cred că e un scurtcircuit între dorința antrenorului și strategia clubului. Clubul a investit în viitor, antrenorul vede obiectivul imediat.

Am senzația că Man a fost aruncat într-un vârtej. Mihăilă are niște repere, a stat pe lângă echipă, se vede asta. Sunt convins că Man se va adapta, are și un grad de inteligență, dar e foarte delicat contextul, e cum e mai rău posibil.

Iar când ești în top 10 transferuri din Europa nimeni nu are prea multă răbdare. Uite, Haaland s-a dus la Borussia Dortmund, a dat 40 de goluri în 40 de meciuri, și e mai tânăr decât Man. Eu zic că acum cei de la Parma l-au adus pe Man ca să facă diferența”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, l-a cedat pe Dennis Man la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro, dar această mutare poate ajunge la suma de 15 milioane de euro, ca urmare a unor clauze ce se vor activa, de exemplu, în momentul în care fotbalistul ajunge la o anumită bornă de meciuri jucate echipa națională, pe perioada contractului cu Parma.

4 meciuri a jucat Dennis Man până acum pentru Parma, în Serie A. 6.5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt.com. 14 goluri în 18 meciuri a înscris Dennis Man pentru FCSB, în actuala ediție a Ligii 1. 41 de goluri a marcat Dennis Man, în total, în Liga 1, în cele cinci sezoane petrecute în tricoul lui FCSB.

The post Dennis Man, comparat cu Erling Haaland: „A fost aruncat într-un vârtej! De aceea l-au adus cei de la Parma” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă