Dennis Man, cea mai mare notă în Benevento - Parma: „Putea deveni un adevărat erou”

1 lună in urmă 4

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021, 17:18 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 18:44

Dennis Man (22 de ani) a marcat primul gol pentru Parma, în remiza 2-2 cu Benevento, și a fost desemnat cel mai bun fotbalist al „cruciaților”. 

Dennis Man a înscris un supergol pentru Parma, primul al său în Serie A și cel care le-a adus un punct vital „cruciaților” în lupta acerbă pentru evitarea retrogradării. În minutul 88, fostul golgeter de la FCSB a restabilit egalitatea printr-un voleu excelent plasat din interiorul careului. Parmalive, site-ul apropiat formației, i-a acordat cea mai mare notă de pe teren, 6,5. Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost introdus în minutul 77 și nu a primit notă.

Dennis Man, cel mai bun în Benevento - Parma

„A fost cel mai bun din atacul Parmei, în ciuda unei prime reprize mai degrabă șterse, în care a avut doar o lovitură de cap periculoasă. În partea secundă a intrat mult mai bine, a avut o tentativă din afara careului. Finalul meciului l-a găsit asumându-și multe acțiuni. 

A reușit până la urmă să și marcheze, cu un șut frumos, cu piciorul stâng. A salvat-o pe Parma de la încă un eșec. Putea deveni un adevărat erou în prelungiri, când a trecut pe lângă golul de 3-2”, a fost caracterizarea făcută de Parmalive. 

Clasament Serie A: 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Nicolae Stanciu n-a impresionat la națională, dar e perfect la Slavia Praga: jucătorul lunii în Cehia! „Dedic acest premiu echipei”

Ștefan Radu e jucătorul cu cele mai multe meciuri în istoria lui Lazio Roma! A bătut azi recordul lui Favalli!

Playtech: ULTIMA ORĂ! Anunț important pentru pensionarii români! Ce se întâmplă cu talonul de pensie.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă