Dennis Man, avertizat de un fost căpitan al Stelei: „Trebuie să tragi de tine foarte mult!”. Ce îi trebuie fostului jucător de la FCSB pentru a se impune în Serie A | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Sorin Paraschiv (39 de ani), fost jucător la Steaua București și ulterior la FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru ProSport despre transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma.

Acum managerul echipei Academica Clinceni, Sorin Paraschiv a evoluat în Italia, la Rimini, în perioada 2007-2009 și îi oferă câteva sfaturi prețioase lui Dennis Man.

Fostul stelist a explicat și că Dennis Man are nevoie de timp pentru a se impune în Serie A.

Sorin Paraschiv îl avertizează pe Dennis Man, după transferul de la FCSB la Parma

Mai mult decât atât, Sorin Paraschiv i-a transmis lui Dennis Man că trebuie să lucreze mai mult la partea fizică și să nu „păcălească” antrenamentele din Italia, chiar dacă acestea sunt mai dificile decât cele din România.

„Normal (n.r. că s-a bucurat pentru transferul lui Dennis Man la Parma), toată lumea se bucură când un jucător ajunge într-un campionat așa puternic. M-a surprins puțin suma de transfer, dar mă gândesc că cei de la Parma l-au urmărit foarte mult timp pe Dennis Man până să ofere această sumă, pentru că scouting-ul din Italia e unul fabulos. Cunosc foarte multe despre acest scouting și despre fotbalul italian, așa cum bine stiți am evoluat acolo și am rămas în relații foarte bune cu mulți președinți de club și cu mulți scouteri din Italia și știu cum pregătesc ei aceste transferuri.

Va fi o perioadă grea pentru Man. E o perioadă grea, a mers la o echipă care nu e în cea mai bună formă în acest campionat, plus intensitatea cu care se joacă în Seria A, intensitatea antrenamentelor, asta vă pot garanta eu, că am trecut pe acolo prin fotbalul italian. Și am venit de la Steaua, m-am dus la Rimini, intensitatea antrenamentelor era alta, chiar dacă veneam din Europa, ajunsesem în semifinală, grupele Ligii Campionilor, altă intensitate în antrenamente, alt fotbal, altă intensitate la meci.

Nu poți decât să intri în sală și să tragi de tine foarte mult, pentru că fotbalul italian se bazeaza foarte mult pe forță, pe ritm. Te duceai, rămâneai după, asta fac tot timpul, 4-5 ore le petrec pe terenul de antrenament la baza proprie și antrenamentele sunt 100%. Aici dacă mai poți să păcălești puțin, dar acolo nu există, te scoate preparatorul fizic din antrenament și recuperezi ceea ce ai pierdut în antrenament.

Eu, practic, am fost uimit când am ajuns acolo de metodele care sunt și de aia spun. Îi va trebui timp să se adapteze. Valoarea lui nu o punem la îndoială, dar va avea nevoie de timp să se adapteze fotbalului italian. Și sunt sigur că o va face, dar cu răbdare, nu trebuie să punem presiune pe el. Ne aducem aminte la meciurile tari din Europa, la meciurile echipei naționale, el totuși nu a arătat un ritm fantastic și de aia trebuie să îi acordăm timp lui Man”, a spus Sorin Paraschiv, în exclusivitate pentru ProSport.

The post Dennis Man, avertizat de un fost căpitan al Stelei: „Trebuie să tragi de tine foarte mult!”. Ce îi trebuie fostului jucător de la FCSB pentru a se impune în Serie A | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă