Dennis Man, avertizat de fratele unui star de la Parma. „Nu știu cât de bine ar fi să vină aici! Îl văd în altă parte!”

1 lună in urmă 58

Dennis Man (22 de ani) este pe lista de transferuri a celor de la Parma, dar starul FCSB-ului este avertizat de Geraldo Alves, fratele unui jucător de la echipa din Serie A.

Bruno, fratele lui Geraldo Alves, joacă pentru Parma, iar fostul fotbalist al Astrei Giurgiu a ținut să îi dea câteva sfaturi internaționalului român în vârstă de 22 de ani.

Geraldo Alves a ales să îl avertizeze pe Dennis Man, după ce presa din Italia a anunțat că negocierile pentru transferul internaționalului român sunt avansate și italienii ar fi dispuși să plătească 12 milioane de euro în schimbul transferului lui Man.

Dennis Man, avertizat de Geraldo Alves, fratele unui star de la Parma

„Nu-l văd la Parma în acest moment! Fratele meu e acolo, iar echipa traversează o perioadă foarte grea. Au schimbat antrenorul, au mulți jucători accidentați. Nu știu cât de bine ar fi să plece acum la o echipă precum Parma. 

Eu văd jucătorii români evoluând mai repede în Spania decât în Italia. În Italia e un fotbal închis, se bazează mult pe alergare, pe muncă. Greu să găsești antrenori care să te lase să joci. Doar Atalanta joacă un fotbal diferit față de celelalte echipe din Italia. 

Nu putem spune dacă valorează cât spune Gigi Becali. Important e ca un conducător sau un antrenor (n.r – de la un club din străinătate) să se îndrăgostească de el și să spună că îl place foarte mult pe jucător și că are nevoie de el”, a spus Geraldo Alves, conform GSP.ro.

Bruno Alves are 96 de selecții în echipa națională a Portugaliei

Bruno (39 de ani), fratele lui Geraldo Alves, a ajuns la Parma pe 12 iulie 2018 și mai are contract cu formația din Italia până în ianuarie 2020. Acesta a ajuns la formația din Sere A după ce în trecut a evoluat pentru Rangers, Cagliari, Fenerbahce, Zenit, Porto, AEK Atena, Vit. Guimaraes, Farense și Vazim.

The post Dennis Man, avertizat de fratele unui star de la Parma. „Nu știu cât de bine ar fi să vină aici! Îl văd în altă parte!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă