”Dennis Man are calități pe care nimeni nu le mai posedă!” Ce spune antrenorul Parmei despre debutul pe stadionul Maradona

3 săptămâni in urmă 27

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Voluntari, sâmbătă, 14:15, Digi Sport 1

Gruparea emiliană are nevoie disperată de puncte, fiind pe penultimul loc în Serie A, iar șefii Parmei își pun mari speranțe în Dennis Man.

Napoli - Parma, duminică, ora 19.00, Digi Sport 3

Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc nu va debuta însă duminică, atunci când se va disputa meciul Napoli - Parma, în direct la Digi Sport 3, de la ora 19.00.

Cel puțin asta a dat de înțeles noul lui antrenor, Roberto D'Aversa, înaintea partidei de pe stadionul Diego Maradona.

”Dennis Man este un jucător cu caracteristici pe care nu le aveam la echipă. Nu pot să fac o evaluare amplă, s-a antrenat o singură dată cu noi de dimineață.

Dar este o investiție importantă, vine din campionatul României și, cu tot respectul, e o diferență ca dificultate față de Serie A. Are nevoie de timp ca să crească.

Roberto D'Aversa: ”Depinde doar de Man ca să intre în primul 11”

Depinde doar de el ca să dovedească că este pregătit. E normal ca atunci când vin jucători tineri să avem răbdare cu ei.

Oricum șefii clubului fac mutări multe în perioada de mercato, eu antrenez pe cine am la dispoziție. Misiunea mea e să trimit în teren jucătorii cei mai în formă”, a declarat antrenorul Parmei.

Dacă Man mai are de așteptat, Valentin Mihăilă ar putea fi însă titular contra lui Napoli. 

Etichete: napoli parma , dennis man , roberto d'aversa , parma dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă