Dennis Man, aproape de un nou transfer. Un gigant al Europei vrea să plătească o avere pe el

3 săptămâni in urmă 12

„Sunt transferat la toate echipele. Oamenii se răzbună pe mine”, spunea Dennis Man în urmă cu două luni, după vâlva creată în jurul său. Confuzia în transferul său la Parma, făcută de către Becali și nu de impresara lui, Anamaria Prodan, mocnește și acum. Dar doi se bat și al treilea câștigă, căci de partea fotbalistului trimis în Italia s-a aciuat între timp AC Milan, care este pregătită să achite o sumă importantă de bani pentru a-l avea pe Man.

Dennis Man este aproape de un nou transfer la vară. AC Milan vrea să dea o avere pe el

Dennis Man ar putea prinde un transfer spectaculos în această vară. Presa din Italia scrie că românul se află în vizorul lui AC Milan, care caută un mijlocaș ofensiv de bandă dreapta. Conform Calciomercato News, ”diavolii” sunt dispuși să plătească până la 15 milioane de euro pentru a-l avea.

În schimb, Parma îl va ceda doar în cazul în care va retrograda. Dennis Man (22 de ani) a strâns 11 prezențe în Seria A și a reușit un gol și o pasă de gol.

L-a umilit pe Zlatan Ibrahimovic

O fostă perlă a echipei lui Gigi Becali strălucește în prima ligă italiană. Dennis Man a fost titular în meciul cu AC Milan și a reușit un dribling de senzație chiar în fața marelui Zlatan Ibrahimovic. Prestația bună a românului nu a ajutat prea mult echipa sa, care a pierdut la două goluri diferență.

Man a fost vândut la începutul anului pe 13 milioane de euro și îi impresionează acum pe italieni. Cel mai scump transfer din Liga 1 a oferit un moment impresionant în meciul contra echipei AC Milan. Este vorba despre momentul când, revenit de câteva minute din vestiare, a trecut spectaculos de irlandezul Ibrahomovic.

Fostul atacant al FCSB-ului a fost titular în lupta dintre Parma și Milan și a avut o prestație îmbucurătoare. Nu a reușit însă să marcheze. În prima repriză, românul a fost singurul atacant periculos și a avut un șut pe poarta lui Gianluigi Donnarumma. Echipa lui Man a pierdut cu 1-3 în fața celor de la AC Milan și este din ce în ce mai aproape de retrogradare.

The post Dennis Man, aproape de un nou transfer. Un gigant al Europei vrea să plătească o avere pe el appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă