Dennis Man, aproape de transferul carierei! Lazio este pe urmele românului: „Refuzul ar fi imposibil! Deja au avut loc discuții”

1 lună in urmă 4

Dennis Man a impresionat la Parma, iar Lazio este pe urmele fostului atacant de la FCSB! Echipa unde joacă și Ștefan Radu caută un vârf cu profilul lui Man, iar primele negocieri pentru transferul internaționalului român au avut loc deja.

Site-ul sololazio.it notează că de Man sunt interesate mai multe cluburi din Serie A, iar Lazio ar putea forța în curând mutarea decisivă pentru transferul lui Dennis. Valentin Mihăilă este pe lista celor de la Napoli, iar Dennis Man l-a fascinat pe Kyle J. Krause, patronul Parmei.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Dennis Man, la Lazio? „Au avut loc discuții!”

„Conducerea biancocelestă monitorizează diferite profiluri de jucători pentru sezonul următor, iar managemenetul, prin Alessandro Matri, e atent la atacantul Parmei, Dennis Man.

Ajuns în ianuarie în Serie A, Dennis Man este cel mai bine plătit român din istoria fotbalului italian. Prestațiile importante din campionat au stârnit atenția cluburilor importante din Serie A, printre care și Lazio. El ar putea umple cu ușurință rolul de al doilea atacant.

Parma e conștientă că are un posibil diamant pe mână, deși neșlefuit, ținând cont de vârsta sa și lipsa de experiență, însă e conștientă și de faptul că, în fața unui interes real de la o echipă mare, refuzul ar fi imposibil, mai ales ținând cont de pericolul retrogradării.

Deja au avut loc discuții între Lazio și anturajul băiatului, deși sunt în stadii incipiente. Urmează să se analizeze totul în săptămânile următoare, luând în considerare și competitia cu restul echipelor care îl vor”, anunță sololalazio.it.

The post Dennis Man, aproape de transferul carierei! Lazio este pe urmele românului: „Refuzul ar fi imposibil! Deja au avut loc discuții” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă