”Dennis Man a fost aruncat într-un vârtej, cum e mai rău!” De ce l-a comparat Narcis Răducan cu Erling Haaland

1 săptămână in urmă 4

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

De la venirea sa pe Ennio Tardini, Man a jucat mereu, dar a intrat pe final, fără să aibă mult timp la dispoziție pentru a demonstra de ce e capabil.

Și antrenorul lui, Roberto D'Aversa, a declarat că fotbalistul de 22 de de ani e pe drumul cel bun. Însă Narcis Răducan l-a sfătuit pe Dennis Man să profite de orice șansă.

”Eu cred că e un scurtcircuit între dorința antrenorului și strategia clubului. Clubul a investit în viitor, antrenorul vede obiectivul imediat.

Am senzația că Man a fost aruncat într-un vârtej. Mihăilă are niște repere, a stat pe lângă echipă, se vede asta.

Sunt convins că Man se va adapta, are și un grad de inteligență, dar e foarte delicat contextul, e cum e mai rău posibil.

Iar când ești în top 10 transferuri din Europa nimeni nu are prea multă răbdare. Uite, Haaland s-a dus la Borussia Dortmund, a dat 40 de goluri în 40 de meciuri, și e mai tânăr  decât Man.

Eu zic că acum cei de la Parma l-au adus pe Man ca să facă diferența”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea Liga Digisport.

Roberto D'Aversa:”Dennis Man a intrat foarte bine”

Dennis Man a prins mai multe minute pe teren în partida dintre Parma și Udinese,  iar Roberto D'Aversa crede că românul începe să se acomodeze.   

”Mă confrunt cu anumite probleme, au venit jucători noi care nu vorbesc bine limba italiană și nici nu înțeleg tactica din fotbalul nostru.

Dar Dennis Man progresează. A intrat și azi și a făcut-o foarte bine. Lucrează pentru a îmbunătăți toate aceste aspecte”, a precizat Roberto D'Aversa după meci. 

Mihai Stoichiță a analizat situațiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă de la Parma

Mihai Stoichiță a devenit mai optimist după ce a urmărit ultimul meci al Parmei, în care au jucat Valentin Mihăilă și Dennis Man.

Fostul jucător al Universității Craiova a fost decisiv la cele două goluri ale penultimei clasate din Serie A, în timp ce Man a prins mai multe minute pe teren decât în cele două dăți în care a fost introdus. 

Este o veste bună și pentru Mirel Rădoi, deoarece cei doi vor face parte din lotul echipei naționale pentru prima serie de meciuri din preliminariile Campionatului Mondial.

”Dennis Man e încă în perioada de acomodare, poate peste o lună începe să dea goluri! Ne-am speriat de parcă s-a dus în altă lume! Uitați-vă la Mihăilă, bravo lui, joacă bine și a fost și accidentat, a avut pubalgie”, a declarat oficialul FRF.

Etichete: narcis raducan , valentin mihaila , roberto d'aversa , dennis man parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă