Dennis Man a ajuns rezervă la Parma » Ce-i spune antrenorul: „Are două variante”

1 lună in urmă 24

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021, 17:47 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 17:49

Enzo Maresca, 41 de ani, antrenorul Parmei, a declarat că Dennis Man (23, extremă dreapta) nu e mulțumit când e rezervă, dar îi oferă două „opțiuni” românului.

Man a rămas pe bancă în ultimul meci din Serie B al Parmei, 2-1 în deplasare cu Cittadella. 

„E clar că Dennis Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opțiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporți, ori îl pui în dificultate!

Totul depinde de el, eu am luat niște decizii, iar alegerile mele mi-au dat dreptate pe teren. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleași decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluții și pentru a obține maximum”, a declarat Maresca, conform parmalive.com.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au ajuns „rezerve de lux”, iar Parma a bifat prima victorie după 7 etape

Parma, echipa lui Dennis Man (23 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), a bifat prima victorie după 7 etape în Serie B, scor 2-1, pe terenul lui Cittadella.

Echipa antrenată de Enzo Maresca a obținut primul succes după o serie nefastă de rezultate. Dennis Man și Valentin Mihailă au început meciul ca rezerve. Dintre cei doi, doar Mihailă a reușit să-și facă apariția pe teren, în minutul 71, însă n-a reușit nimic notabil pentru Parma.

Valentin Mihăilă a fost notat cu 6 de ParmaLive, care i-a caracterizat scurt prestația: „A obținut un fault important pe final”.

După ce a fost criticat de antrenorul Enzo Maresca, Dennis Man a rămas pe bancă tot meciul, după prestațiile slabe din ultima perioadă.

2 goluria reușit Man la Parma în actuala stagiune (7 meciuri)

Momentan, Parma e mai aproape de retrogradarea în liga a 3-a decât de revenirea în Serie A. În urma succesului cu Cittadella, echipa românilor Man și Mihăilă ocupă locul 13, cu doar 13 puncte acumulate în 10 runde.

Pentru „cruciați” urmează partida din campionat cu Vicenza, programată luni, 1 noiembrie, de la ora 19:00.

Lucian Burchel, șeful școlii de antrenori: „Juniorii au fost împinși prea devreme spre performanță”

Citește și: 

Borussia Dortmund i-a găsit deja înlocuitor lui Haaland: un jucător cu mamă româncă!

Partida de baschet jucată de Diletta Leotta cu Giorgio Chiellini: „Mi-era teamă să nu se transforme într-o brută”

Playtech: Gică Hagi, în doliu. Vestea tristă a primit-o în această dimineaţă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă