Denisa Dedu și Cristina Laslo au primit „verde”! Cele două jucătoare se pot pregăti cu echipa și sunt disponibile pentru jocurile cu Norvegia și Muntenegru la turneul preolimpic

1 lună in urmă 1

Denisa Dedu și Cristina Laslo pot reveni în programul normal al echipei naționale, după ce aseară au ratat antrenamentul tricolorelor de la Podgorica.

După sosirea în Muntenegru, Denisa Dedu a avut un rezultat neconcludent la testarea RT-PCR, astfel că a rămas la hotel, alături de colega de cameră. Portarul naționalei a fost nevoit să repete testatea.

România înfruntă Norvegia (sâmbătă, ora 20:30) și Muntenegru (duminică, ora 17:00) pentru un loc la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorele trebuie să devanseze una dintre aceste două adversare.

Denisa Dedu și Cristina Laslo au primit „verde” și sunt apte de joc

Denisa Dedu și Cristina Laslo nu au putut participa la antrenamentul de vineri seara, primul în Muntenegru, înaintea participării la turneul preolimpic. La testarea dinaintea intrării în „bula” de la Podgorica, portarul naționalei a furnizat un rezultat neconcludent. Denisa a fost nevoită să repete aseară testarea, iar până la aflarea noului rezultat a rămas la hotel. Colega de cameră a portarului de la CSM București, Cristina Laslo a fost nevoită la rândul ei să aștepte rezultatul.

Între timp, a venit și rezultatul testului efectuat aseară, iar acesta a fost negativ. Handbalistele pot reveni în programul normal al echipei naționale. Cele două tricolore s-au pregătit aseară pe holul hotelului cu preparatorul fizic, Ștefan Ciuntu.

denisa dedu si cristina lasloCristina Laslo este o jucătoare care joacă atac – apărare la echipa națională. © FOTO:Sorin Pană/Sport Pictures

Așadar, selecționerul Adrian Vasile are toată echipa la dispoziție pentru cele două „finale” de la sfârșitul acestei săptămâni, care vor putea fi urmărite pe Prima TV.

Atât Denisa Dedu, cât și Cristina Laslo sunt jucătoare de bază ale echipei naționale. Cele două jucătoare sunt calificate și în sferturile de finală ale cupelor europene, cu echipele lor de club.

Turneul preolimpic de la Podgorica debutează în această seară cu partida dintre Norvegia și Muntenegru (ora 20:30). Până în acest moment s-au ocupat 6 locuri pe tabloul olimpic de la Tokyo în turneul de handbal feminin.

The post Denisa Dedu și Cristina Laslo au primit „verde”! Cele două jucătoare se pot pregăti cu echipa și sunt disponibile pentru jocurile cu Norvegia și Muntenegru la turneul preolimpic appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă