Denis Ștefan a devenit tată pentru a doua oară. Soția a născut o fetiță: „Suntem binecuvântați”

1 lună in urmă 415

Bucurie mare în familia lui Denis Ștefan! Actorul a devenit tată pentru a doua oară. Vineri, 3 septembrie, soția lui Cristina a adus pe lume a doua fetiță. S-a pozat cu micuța în brațe chiar în spital.

Fericitul anunț a fost făcut de către mămică chiar pe contul ei de Instagram unde are aproximativ 80 de mii de urmăritori. Cristina Ștefan s-a pozat cu fetița ei în brațe și a și dezvăluit numele acesteia: Dominique Maria.

„Vineri, 03.09.2021, a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria.? Suntem binecuvântați! Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun!”, a transmis ea.

Denis Ștefan a reacționat la această postare cu un scurt mesaj: „Vă iubesc”.

 „Suntem binecuvântați”

Pe lângă mezina familiei, Denis Ștefan și Cristina mai au o fetiță, este vorba despre Delia.

sotia-lui-denis-stefan-a-nascut-al-doilea-copil-5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Denis Ștefan și soția Cristina își doreau al doilea copil chiar din 2017

Denis Ştefan şi dansatoarea Cristina Zegan dezvăluiau în urmă cu patru ani că îşi doreau să îi ofere o surioară cât mai repede fiicei lor, Delia Maria, care pe atunci avea doar 3 ani şi 5 luni. „Vrem să îi oferim o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând”, mărturisea Cristina, care a fost completată de soţul ei. „La al doilea e întotdeauna mai uşor. Toţi prietenii spun asta”, a declarat Denis Ştefan la PRO TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă