Denis Haruț arată cu degetul către jucătorii Ungariei U21. „Au folosit unele cuvinte! A fost agresivitate!” Ce spune despre duelul cu Germania

2 săptămâni in urmă 2

România U21 a învins-o pe Ungaria U21, scor 2-1, în etapa a 2-a din Grupa A de la EURO 2021, iar Denis Haruț arată cu degetul către maghiari.

După ce Marius Marin i-a acuzat pe maghiari că îi numeau pe jucătorii României U21 „țigani” pe parcursul meciului din Grupa A, Denis Haruț susține și el că fotbaliștii Ungariei au folosit anumite cuvinte jignitoare.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Denis Haruț arată cu degetul către jucătorii Ungariei U21

„A fost agresivitate, au folosit unele cuvinte, dar a trebuit să trecem peste asta și să câștigăm, de aceea spun că am arătat forță, chiar dacă ne-au condus, am revenit și am câștigat.

A fost un arbitraj pe care l-a văzut toată lumea, ne-a cam dezavantajat, dar nu am avut ce face. A fost un fault evident la golul lor, nu știu cum de nu s-a dat”, a declarat Denis Haruț, la o conferință de presă.

Denis Haruț așteaptă cu nerăbdare duelul cu Germania U21

Fotbalistul FCSB-ului a prefațat și partida pe care echipa națională a României U21 o va juca marți, 30 martie, ora 19.00, cu Germania U21, în Grupa A de la EURO 2021.

Sunt patru puncte muncite, am arătat că avem forță de grup și ne dorim foarte mult să trecem de această grupă. Va fi un duel care pe care, vom aborda meciul la victorie, așa gândim la fiecare meci”, a transmis Denis Haruț după partida câștigată de România U21 cu Ungaria U21.

România U21 – Germania U21 se joacă marți, 30 martie, ora 19.00, în etapa a 3-a din Grupa A, Live Video Online pe www.prosport.ro, la TV pe TVR 1 și la Radio România Actualități.

The post Denis Haruț arată cu degetul către jucătorii Ungariei U21. „Au folosit unele cuvinte! A fost agresivitate!” Ce spune despre duelul cu Germania appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă