Denis Haruț a semnat cu FCSB! Anunțul lui Gigi Becali: ”A fost așa cum am vrut eu”

2 luni in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - Politehnica Iași, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - FC Argeș, sâmbătă, 14:00, Digi Sport 1

Fundașul dreapta a semnat vineri un contract valabil cinci ani cu gruparea patronată de Gigi Becali, care a achitat aproximativ 700.000 de euro pentru transfer. FC Botoșani, club de la care a plecat Denis Haruț, a păstrat 20% dintr-un eventual viitor transfer.

Denis Haruț a semnat cu FCSB

Gigi Becali a confirmat perfectarea transferului la FCSB al lui Denis Haruț.

A semnat băiatul, gata. Aseară (n.r. joi seară), înainte de Chindia - Botoșani, le-am zis că-l iau. Vreau să joace la mine, nu la ei”, a transmis Gigi Becali.

Denis Haruț a fost aproape de FCSB și în urmă cu o lună, însă a refuzat să semneze pentru că Gigi Becali îi pregătise două contracte, unul pe cinci ani și un al doilea care s-ar fi activat în momentul expirării primului.

Acum, în schimb, Gigi Becali susține că jucătorul a acceptat condițiile: ”A semnat așa cum am vrut eu”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro.

Transferul la FCSB, motivul pentru care Denis Haruț nu a jucat împotriva Chindiei

Patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat în cursul dimineții zilei de vineri trecerea lui Denis Haruț la FCSB, acesta fiind și motivul pentru care jucătorul nu a evoluat deloc în victorie de joi, 3-2 cu Chindia.

Copilul (n.r. Denis Haruț) a rămas la București (n.r. după Chindia - Botoșani). Nu știu toate detaliile, dar am înțeles că au schimbat mici detalii din contract, nu mai e povestea cu două contracte, a acceptat și Gigi Becali și s-au înțeles.

De asta nici nu a jucat cu Chindia, că vorbise pentru transfer”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , denis harut , denis haruț la fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă