Denis Alibec, OUT de la CFR Cluj! Unde poate ajunge atacantul

2 săptămâni in urmă 7

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Atât din cauza atitudinii, cât și a lipsei de realizări individuale Denis Alibec a intrat în dizgrația lui Dan Petrescu, iar o despărțire are șanse mari să se producă din iarnă.

Denis Alibec, OUT de la CFR Cluj

Potrivit Playsport, Dan Petrescu a decis ca Denis Alibec să nu facă parte nici din lotul pe care îl va deplasa pentru cantonamentul din această iarnă, semn că ruptura este definitivă.

Prima opțiune pentru Denis Alibec este revenirea la Kayserispor, club de care încă aparține și care l-a împrumutat la CFR Cluj până la finalul actualei stagiuni.

Dacă CFR Cluj va decide să ”rupă” contractul lui Denis Alibec, atacantul chiar trebuie să revină în Turcia. O altă posibilitate, anunță sursa citată, este un transfer la Farul Constanța, unde ar lucra din nou cu Gheorghe Hagi, antrenorul care l-a ”revitalizat” în prima perioadă în care au lucrat împreună, martie 2012 - iulie 2013.

Denis Alibec, două goluri la CFR Cluj

Denis Alibec a strâns 22 de apariții pentru CFR Cluj în acest sezon, dar a reușit să puncteze de doar două ori.

Atacantul a marcat cu Chindia, în iulie, când echipa era pregătită de Marius Șumudică, și cu FCSB, la finalul lunii august, când pe banca tehnică se afla Ovidiu Ceclan, care a asigurat interimatul doar la acel joc, până când Dan Petrescu a semnat contractul.

Etichete: denis alibec

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă