Denis Alibec, înapoi la FCSB? Reacția fermă a lui Gigi Becali

1 săptămână in urmă 13

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Internaționalul român trebuie să-și găsească echipă, iar una dintre variante ar fi putut fi revenirea la FCSB. Însă Gigi Becali nici nu vrea să se gândească să-l transfere din nou pe ”alintatul” Denis Alibec, așa cum l-a numit pe vârful de 31 de ani.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt.

Gigi Becali, despre posibilitatea ca Denis Alibec să revină la FCSB: ”Ce să fac cu el? Niciodată!”

Alibec a evoluat la FCSB în perioada ianuarie 2017-iulie 2018, timp în care a adunat 42 de meciuri, 12 goluri și 10 pase decisive, însă răzvrătirile sale din timpul partidelor sau de la antrenamente l-au făcut pe patronul echipei să renunțe la serviciile sale.

Întrebat dacă ar vrea să profite de situația atacantului de la CFR Cluj, Gigi Becali a anunțat ferm că ușa FCSB-ului este închisă pentru totdeauna pentru Denis Alibec.

Ce să fac cu el? Alibec e jucător talentat. Dar nu o să mai permit vreodată să facă vreunul mofturi la FCSB. Nu-i mai las. Atunci l-am dat și am scăpat. Păi tu ce faci? Dai cu picioarele, te enervezi că ești schimbat? Alibec nu o să mai fie niciodată (n.r.- la FCSB)!

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Nu zic că nu are valoare, dar e prea alintat. Ca om e un caracter frumos, dar în timpul jocului e prea copil, prea alintat, și eu nu permit așa ceva. Sau la antrenamente, mofturi. De-aia iei 20-25.000 de euro pe lună, ca să faci ce spune antrenorul.

Aia e obligația ta. Când ai semnat contractul, ai semnat contract de fotbalist, nu de titular sau să te antrenezi când îți place ție. N-am semnat așa ceva”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

VIDEO Gigi Becali a anunțat că Denis Alibec nu va mai juca niciodată la FCSB

Etichete: denis alibec , gigi becali , transfer fcsb , denis alibec fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă