Denis Alibec, anunț groaznic din Turcia: „Sezonul s-a încheiat!” Ce urmează pentru Dan Petrescu VIDEO

1 lună in urmă 18

Denis Alibec primește vești teribile din partea medicilor. Accidentat după victoria cu Bașakșehir, în care a marcat o dublă, atacantul naționalei ar putea rata tot restul sezonului. Dan Petrescu este obligat, astfel, să își aducă un marcator la echipă.

Kayserispor a câștigat azi dramatic la Kasimpasa. Echipa lui Dan Petrescu a marcat în prelungirile meciului, dar fostul antrenor al lui CFR Cluj nu are motive de bucurie. Veștile dinspre Denis Alibec nu sunt deloc bune.

Denis Alibec este atacantul pe care s-a bazat Mirel Rădoi în mandatul său la națională.

Dennis Alibec, anunț groaznic din Turcia: „Sezonul s-a încheiat!” Ce urmează pentru Dan Petrescu

Mustafa Tokgoz, purtătorul de cuvânt al lui Kayserispor, a spus sâmbătă că sezonul este încheiat pentru atacantul naționalei:

„Avem nevoie de întăriri la echipă, pentru că există o problemă cu omul de gol. Îmi pare rău să fiu cel care dă veşti proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon.

Va trebui să aducem un marcator, trebuie să facem o echipă puternică în retur”, a declarat Mustafa Tokgoz.

Mustafa Tokgöz açıkladı.
Denis Alibec sezonu kapattı ! https://t.co/atjhZjAE57 pic.twitter.com/1K3iODQBUh

— Kayseri Anadolu Haber (@KAYSERIANADOLU) January 30, 2021

Dan Petrescu a comentat accidentarea lui Denis Alibec, imediat după meciul cu Bașakșehir:

„A fost un sacrificiu teribil pentru această victorie, e un succes care ne-a costat scump. Asta pentru că Alibec va lipsi mai mult timp.

În rest, a fost un joc perfect, echipa a luptat extraordinar pe teren, Kayserispor nu merită locul pe care-l ocupă”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu caută întăriri. Una dintre variante este atacantul celor de la Viitorul, Kevin Luckassen, care a plecat în Turcia și este așteptat să semneze cu Kayserispor.

Suntem în negocieri cu 3 jucători. A mai rămas puțin timp din această perioadă de transferuri. Când lucrurile vor fi clare și vom semna cu ei, voi lua o decizie și în privința fotbaliștilor care pot părăsi echipa
Dan Petrescu

Kayserispor’da Denis Alibec sezonu kapattı https://t.co/yNaiyRAa5j

— kayseriekspreshaber (@ekspreskayseri) January 30, 2021

The post Denis Alibec, anunț groaznic din Turcia: „Sezonul s-a încheiat!” Ce urmează pentru Dan Petrescu VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă