Deni Haruț va deveni tată. Cum a reacționat mama iubitei sale, una dintre cele mai mari sportive din România | EXCLUSIV

2 luni in urmă 26

Fiica fostei atlete Doina Melinte, Daiana Melinte, este însărcinată cu fotbalistul lui FCSB, Denis Haruț, iar cei doi au de gând să își oficializeze legătura în cursul anului viitor, după naștere.

Doina Melinte a confirmat pentru ProSport că Daiana este însărcinată în patru luni, astfel că va da naștere la începutul anului viitor. Cum viitoarea mămică își dorește să arate impecabil la nuntă, evenimentul va fi programat tot în 2022, cu toate că inițial cei doi și-ar fi dorit să se căsătorească anul acesta.

Fosta atletă a dezvăluit că Daiana își dorește să aibă o siluetă de invidiat în ziua nunții, astfel că va aștepta întâi apariția pe lume a celui mic.

Fiica Doinei Melinte, Daiana, este însărcinată și se va mărita cu Denis Haruț de la FCSB

Burtica Daianei a început deja să fie vizibilă, astfel că fiica fostei atlete dorește să se căsătorească după ziua nașterii pentru a fi într-o formă fizică de invidiat la nuntă, așa cum ne-a obișnuit. Gravidă în patru luni, viitoarea mireasă a lui Denis Haruț a plănuit împreună cu fotbalistul să stea cât de mult posibil în preajma copilului atunci când acesta va veni pe lume.

„Ea va naște în luna ianuarie a anului viitor. Acum deja burtica a început să crească, or ea își dorește ca la nuntă să fie suplă, așa cum e de obicei. Toate eveimentele vor avea loc, deci, anul viitor”, a declarat Doina Melinte pentru ProSport.

Fosta sportivă a menționat că Daiana și Denis Haruț deja se gândesc cum să își împartă activitățile din viitor astfel încât să poată petrece cât mai mult timp în compania noului născut. „Ei își doresc să crească acest copil și cu mamă, și cu tată!”, a conchis Doina Melinte.

The post Deni Haruț va deveni tată. Cum a reacționat mama iubitei sale, una dintre cele mai mari sportive din România | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă