Dembele are de ales: semnează prelungirea sau nu mai joacă la Barcelona! Clubul din Premier League stă la pândă

2 săptămâni in urmă 13

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022, 13:38 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 13:47

În vară, contractul lui Ousmane Dembele (24 de ani) cu Barcelona va expira. Clubul i-a propus fotbalistului prelungirea înțelegerii și un salariu mai mic, dar francezul a refuzat oferta.

La finalul sezonului, contractul semnat între Ousmane Dembele și Barcelona în vara anului 2017 va expira. Conducerea Barcelonei dorește să-l păstreze pe fotbalist, acesta fiind pe placul antrenorului Xavi Hernandez. Lui Dembele i-a fost propusă prelungirea contractului, care ar veni la pachet cu o diminuare a salariului său actual.

Dembele nu și-a dat acordul, semn că ar fi tentat de o ofertă mai avantajoasă din partea altui club.

Barcelona scapă de rușine, după ce a fost condusă o repriză în Cupa Spaniei de o echipă din Liga 3

CUPA SPANIEI

Barcelona scapă de rușine, după ce a fost condusă o repriză în Cupa Spaniei de o echipă din Liga 3

Barcelona, mesaj clar pentru Dembele: semnează prelungirea sau nu mai joacă!

Situația nu le pică bine conducătorilor „blaugrana”, care ar fi putut să-l înregistreze pe Ferran Torres, jucătorul recent transferat, dacă Dembele ar fi agreat micșorarea salariului.

Conform cotidianului Marca, mesajul din partea clubului pentru fotbalist este clar: dacă prelungește contractul, va juca. Dacă nu, va fi pus imediat pe lista de transferuri și nu va mai apărea în tricoul roș-albastru!

Oricum, dacă-l vinde pe Dembele în această lună, Barcelona ar avea parte de o pierdere uriașă. Suma de transfer, având în vedere că fotbalistul se află în ultimele 6 luni de contract, nu ar fi una foarte mare. În 2017, catalanii au plătit 140 de milioane de euro în schimbul jucătorului. 

Ajunge la Newcastle?

Ousmane Dembele a adunat 127 de meciuri, 31 de goluri și 23 de pase decisive în cei aproximativ 4 ani și jumătate petrecuți la Barcelona. O posibilă destinație pentru Dembele, în cazul în care va părăsi echipa din Catalonia, este Newcastle. Echipa preluată în toamnă de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite este gata să-i satisfacă francezului toate pretențiile financiare!

VIDEO » Golul înscris de Ousmane Dembele în Cupa Regelui 

Citește mai multe știri din fotbalul spaniol: 

Real Madrid, victorie cu mari emoții în fața echipei care anul trecut a scos-o din Cupă!

Afacerea Haaland: 335 de milioane €! » Barcelona, obligată să dea o avere pentru starul norvegian

Playtech: Dr. Adrian Marinescu dezvăluie tratamentul corect pentru infecția cu Omicron. Ce este INTERZIS să faci dacă te-ai îmbolnăvit


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă