Delia, schimbare majoră. Și-a vopsit părul în două culori și și-a făcut breton

3 săptămâni in urmă 20

Impresionează cu stilul ei vestimentar, iar acum uimește și cu schimbarea de look. Delia a apărut în fața urmăritorilor ei din mediul online cu părul în două culori.

Delia e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Are milioane de fani, mii de oameni erau prezenți la concertele ei. De când nu mai susține cântări din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, artista este foarte activă pe rețelele de socializare. Zilnic postează poze, zilnic încarcă diverse filmulețe.

De data aceasta a atras atenția cu schimbarea de look pe care și-a făcut-o. Și-a vopsit părul în două culori, pe o parte e blondă, pe o parte e șatenă, și are și breton.

Fanii s-au arătat încântați de schimbarea făcută. „Super schimbare! (…) Îți stă foarte bine”. Și Antonia a reacționat: „Woooow”, dar și Carmen Grebenișan, influencer pe Instagram: „Wow!! Chiar eram sigură prima dată că e perucă!”.

delia par in doua culori (4)Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Remarcile nu s-au oprit aici. Unora li s-a părut că a adoptat un look asemănător cu al lui Zanni, concurentul de la „Survivor România”. „Zanni în varianta feminină”.

Delia, schimbare majoră. Și-a vopsit părul în două culori și și-a făcut breton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă