Delia, la fel ca Zannidache de la Survivor. Fanii au făcut legătura imediat

3 săptămâni in urmă 46

Nu există nimic ce internauții nu observă cu ochi de detectiv, nu-i așa? Fanii Deliei au făcut legătura imediat între celebra jurată de la iUmor și Zanni de la Survivor România. Ce legătură există între Delia și protejatul lui Alex Velea.

Delia, la fel ca Zannidache de la Survivor

Ce au în comun Delia și Zannidache? Punem pariu că nu te-ai gândit niciodată la asta. Pe lângă faptul că ambii sunt artiști, binențeles. Delia este, cu siguranță, una dintre cele mai bune voci ale României, un artist complet și un entertainer desărvârșit. Jurata de la iUmor și X Factor România a câștigat simpatia a milioane de fani din toate colțurile țării datorită talentului incredibil, felului său extrovertit de a fi, sincerității și simțului dezvoltat al umorului.

Pentru că este un artist cameleonic, capabil să se adapteze oricărei stări sau trend muzical, Delia i-a lăsat mască pe internauți cu ultima ei postare de pe Instagram. Controversata cântăreață și-a vopsit părul în două culori, făcându-i pe fani să o compare cu trapperul Zanni de la Survivor România.

Mai mult de atât, unii dintre admiratorii mai curajoși au și întrebat-o pe celebra artistă dacă este fana lui Zanni și dacă urmărește emisiunea Survivor România, difuzată de postul concurent al televiziunii cu care colaborează de aproape un deceniu.

„Ce tare, la fel ca Zannidache!”,

„Zanni în varianta feminină”,

„Aștept să scoți o piesă cu Zanni, amândoi nebuni”,

„Geamăna lui Zannidache”,

„Ești sora lui Zanni”,

„Un fel de Zannidache”,

„Ești fan Zanni?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Deliei.

Zanni, criticat de Cătălin Moroșanu, după plecarea sa de la Survivor

Faimosul trapper continuă să fie în centrul atenției publicului din România, după ce Cătălin Moroșanu aproape că l-a desființat pe protejatul lui Alex Velea, după ce a părăsit competiția Survivor România. Celebrul luptător în vîrstă de 36 de ani a declarat că nu-i place caracterul artistului și nu ar ieși nici măcar la o cafea cu el, după terminarea concursului.

„Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!». Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei.

Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă această competiție. Femeile sunt niște eroine”, a spus fostul Faimos Cătălin Moroșanu la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

The post Delia, la fel ca Zannidache de la Survivor. Fanii au făcut legătura imediat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă