Delegaţie din Israel, în vizită la CNCAV: "Discuţiile au generat noi idei pentru impulsionarea campaniei de vaccinare din România"

3 săptămâni in urmă 33

O delegaţie din Israel s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), prezentând modul de desfăşurare a campaniei de vaccinare din acest stat. Discuţiile "au generat noi idei pentru impulsionarea campaniei de vaccinare din România", arată CNCAV, citat de news.ro.

 "Discuţiile au generat noi idei pentru impulsionarea campaniei de vaccinare din România"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

O delegaţie medicală de experţi din Israel a fost primită, miercuri, la sediul CNCAV, de către coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiţă, la întâlnire participând şi David Saranga, ambasadorul Israelului în România.

"Membrii delegaţiei au prezentat modul de desfăşurare al campaniei de vaccinare din Israel, principalele dificultăţi întâmpinate, dar şi punctele forte pe care s-au bazat în atingerea obiectivelor stabile. Discuţiile demarate au fost constructive şi au generat noi idei pentru impulsionarea campaniei de vaccinare din România", au transmis reprezentanţii CNCAV.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă