Delegația OMS și Comitetul de Vaccinare, discuții despre accelerarea campaniei de vaccinare anti-COVID în mediul rural

3 săptămâni in urmă 28

Discuții despre accelerarea campaniei de vaccinare Discuții despre accelerarea campaniei de vaccinare

O delegaţie a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) și reprezentanții CNCAV au discutat despre accelerarea campaniei de vaccinare, cu precădere în mediul rural.

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 21:53

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Valeriu Gheorghiţă a prezentat modul în care s-a derulat procesul de vaccinare în ţara noastră, precum şi rezultatele înregistrate la nivel naţional.

„În cadrul întâlnirii s-au discutat principale bariere legate de campania de vaccinare, cu precădere în mediul rural, fiind amintite acţiunile suport organizate până la acest moment pentru susţinerea ritmului de vaccinare în zonele unde adresabilitatea este mai redusă”, a transmis CNCAV.

Potrivit instituţiei, specialiştii OMS au apreciat modul de lucru, implicarea şi eforturile depuse de echipa CNCAV, încă de la debutul campaniei de vaccinare, şi au recomandat continuarea acestora pentru creşterea ratei de vaccinare în rândul beneficiarilor.

”Astfel de întâlniri vor continua şi în perioada următoare pentru identificarea celor mai bune soluţii menite să susţină ritmul de vaccinare în Romania şi să contribuie la consolidarea climatului de siguranţă, prin responsabilizare şi conştientizare a importanţei şi beneficiilor vaccinării”, a mai transmis CNCAV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă