Dejan Stankovic vrea un nou meci mare contra lui CFR Cluj: "Nu ne relaxăm, vom folosi cea mai bună echipă!"

1 lună in urmă 16

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Dejan Stankovic vrea un nou meci mare contra lui CFR Cluj: "Nu ne relaxăm, vom folosi cea mai bună echipă!"

Dejan Stankovic (42 de ani), antrenorul sârbilor, i-a avertizat pe jucătorii lui să nu se relaxeze la partida din Gruia, în ciuda avantajului liniștitor din tur. Fostul mare jucător al lui Inter și-a adus aminte și de câteva eșecuri umilitoare din cariera de fotbalist, însă spune că nu vrea să se gândească la un astfel de scenariu și în România.

De asemenea, Stankovic nu crede că diferența reală dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad este cea din tur, fapt subliniat și de Marius Șumudică la conferința de presă premergătoare meciului din Gruia.

"Când joci împotriva unui club serios, cu o istorie bogată, trebuie să te comporți adecvat. Trebuie să abordăm jocul corect, pentru că nu-mi doresc niciun scenariu neprevăzut. Vom folosi cea mai bună echipă. E mai bine că venim cu 4-0 aici, nu cu 0-0, dar asta nu ne schimbă atitudinea față de adversar.

Nu le voi permite jucătorilor să se relaxeze, d-asta mă plătește clubul. Nu cred că va exista relaxare și nici nu cred că diferența din primul meci este reală. Ambele echipe se aflau într-o situație dificilă, iar Clujul, aflată sub presiune, nu a obținut ce și-a dorit, dar rezultatul din tur este și meritul nostru.

Am pierdut cu echipa națională 0-6, la Inter am avut meciuri încheiate 0-4, 2-6, 2-5. Ce legătură are? Nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Orice e posibil, dar voi face totul să rămânem în meci. Mentalitatea mea asta e și nu ne vom relaxa", a declarat Dejan Stankovic, citat de Espreso.

Marius Șumudică a anunțat ce are de demonstrat CFR-ul în returul cu Steaua Roșie Belgrad

Ardelenii au pierdut cu 0-4 manșa tur, astfel că șansele de calificare în grupele Europa League sunt minime, dar Marius Șumudică a anunțat că echipa are de demonstrat în returul de la Cluj că rezultatul de la Belgrad a fost doar un accident.

"Ce avem de făcut decât să demonstrăm că meciul tur a fost un accident? Asta trebuie să demonstrăm, să avem o evoluție bună și să obținem un scor favorabil. Trebuie să demonstrăm că nu asta e diferența de valoare dintre CFR și Steaua Roșie.

Jucătorii trebuie să demonstreze că sunt un grup unit și să șteargă cu buretele ce a fost. Vom juca pe atac, să câștigăm, așa cum am făcut-o și până acum", a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare duelului.

În același timp, antrenorul CFR-ului a explicat și de ce înfrângerea din tur a fost suferită la un diferență atât de mare de scor.

"În tur, s-a greșit, s-au făcut niște greșeli personale, pentru că diferența dintre noi nu e de patru goluri, a fost exagerat. Ei au avut cinci șuturi pe poartă și au marcat patru goluri", a recunoscut Marius Șumudică.

Etichete: cfr cluj , europa league , marius sumudica , steaua rosie belgrad , dejan stankovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă