Dejan Stankovic se teme de un fotbalist al campioanei CFR Cluj: „Îl știu de când eram la Inter”

1 lună in urmă 21

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021, 22:43 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 22:43

Dejan Stankovic, antrenorul celor de la Steaua Roșie Belgrad, crede că Denis Alibec (30 de ani) este cel mai periculos fotbalist al campioanei CFR Cluj. 

  • CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad se joacă joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro X.

Stankovic și Alibec s-au intersectat la Inter în anul 2012. Atacantul român era împrumutat constant în acea perioadă, în timp ce mijlocașul sârb era aproape de finalul carierei. Antrenorul Stelei Roșii își amintește de calitățile lui Denis. 

Denis Alibec, principalul pericol pentru Steaua Roșie Belgrad

„Vom juca împotriva unui club foarte serios, care are o istorie foarte bogată. Este clar că vom juca fără menajamente şi vom trata serios meciul. Este adevărat că e mai bine să ai în spate un 4-0 în tur, decât un 0-0, dar suntem un club serios şi vom trata partida cu cea mai mare atenţie şi seriozitate. 

Este un jucător, Denis Alibec, pe care îl ştiu de când eram la Inter, jucător care a intrat împotriva noastră şi a jucat ultimele 15-20 de minute şi a arătat că are acelaşi talent de când juca la Inter”, a spus Dejan Stankovic. 

Marius Șumudică, înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

Ce avem de făcut decât să demonstrăm că a fost un accident? Printr-o evoluție bună, un scor favorabil, să arătăm că nu asta este diferența de valoare. JucătoriinNu mai au nevoie de niciun mesaj, trebuie să îl transmită între ei, să șteargă tot cu buretele tot. Noi vom juca pe atac, să câștigăm! Eu am pregătit meciul de așa natură încât să fim mai agresivi. Ei au avut 5 șuturi pe poartă și ne-au marcat 4 goluri. De multe ori, statistica nu stă în picioare

Mâine bifăm, statistic, ultimul meci dintr-un tur de campionat. E meciul cu numărul 15 pentru noi. Dacă o luăm normal, așa este. Suntem echipa din Europa cu cele mai multe meciuri. Noi din 3 în 3 zile am jucat. Am călătorit mult. Nu este ușor. De asta mai apar probleme.
- Marius Șumudică, înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Marius Șumudică a început derby-ul cu FCSB: „Ne vedeți pe noi că scriem pe Facebook, la 12 noaptea, când lumea e sub plapumă?”

EXCLUSIV Au anunțat că Marius Șumudică rămâne, dar pregătesc o revenire-bombă! Antrenorul cu care negociază CFR Cluj

Playtech: Drama solistei cu chip de păpușă. A părăsit Bucureștiul: 'Trăiesc din pensia părinților!' EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă