”Deian Sorescu, vârf de atac!”. Calitățile care-l recomandă pe căpitanul lui Dinamo pentru postul de ”număr 9”

1 lună in urmă 32

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Căpitanul lui Dinamo a fost folosit pe poziția de atacant lateral stânga, un post cu care nu este foarte obișnuit, evoluând cu precădere în flancul drept în Ștefan cel Mare, însă a avut două ocazii mari de a deschide scorul în prima repriză a jocului de la Reykjavik. După evoluția lui Sorescu din Islanda, Ionuț Chirilă a avansat o ipoteză interesantă.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit Transfermarkt.

Ionuț Chirilă: ”Deian Sorescu poate fi vârf de atac”

Tehnicianul consideră că Deian Sorescu ar putea fi folosit chiar pe poziția de ”număr 9”, datorită vitezei de execuție cu care poate destabiliza ușor defensivele adverse.

S-a mirat foarte multă lume că a jucat în banda stângă Sorescu. Rădoi poate să analizeze chestia asta, lucrând în antrenamente exerciții de combinație, trebuie văzut dacă Sorescu este un jucător care să-i pună în valoare pe alții, adică să vină din spate, sau poate să fie pus în valoare el, datorită acestei calități excepționale pe care o are, explozia.

Din deviere și desprindere, să dea și să primească, să redubleze, să creeze superioritate numerică din un-doiuri sau un-doiuri pentru al treilea, se desprinde foarte ușor de fundașii de marcaj și poate fi o soluție de vârf de atac. E o idee... Poate să obțină și penalty-uri”, a spus Ionuț Chirilă, la emisiunea Liga Digisport.

  • 70 de minute a evoluat Deian Sorescu în partida Islanda - România 0-2.
  • 2 selecții a adunat Sorescu la echipa națională.

VIDEO Ionuț Chirilă îl vede pe Deian Sorescu vârf de atac

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Etichete: ionut chirila , deian sorescu , preliminarii cm 2022 , islanda - romania , deian sorescu atacant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă