Deian Sorescu, scos la vânzare de Dinamo. „Este momentul să plece!”

3 săptămâni in urmă 22

Deian Sorescu, unul dintre oamenii de bază de la Dinamo, are șanse mari să fie vândut de formația din „Ștefan cel Mare” în această iarnă.

Internaționalul român  și-a exprimat în nenumărate rânduri dorința de a pleca de la Dinamo, iar acum i s-ar putea îndeplini dorința.

După ce a fost ofertat de FCSB și Universitatea Craiova, Deian Sorescu ar putea să ajungă la o echipă din străinătate.

Deian Sorescu, scos la vânzare de Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul  judiciar de la Dinamo, susține că nu a primit o ofertă concretă pentru internaționalul român, dar a lăsat să se înțeleagă că fotbalistul ar urma să îi părăsească pe „câini” în această iarnă.

„Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul.

Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform Fanatik.

Dinamo, negocieri pentru Deian Sorescu

Deși Răzvan Zăvăleanu susține că formația din „Ștefan cel Mare” nu are o ofertă clară pentru Deian Sorescu, Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a transmis că este în negocieri cu un club din străinătate pentru internaționalul român.

„Am vorbit cu Deian Sorescu, avem nişte discuţii cu un club, nu din ţară, pentru un transfer. Sigur că o să îi dăm drumul să plece, dar în condiţiile în care ni se satisfac nişte pretenţii, pentru că avem o limită de sus şi de jos”, a spus administratorul special de la Dinamo.

The post Deian Sorescu, scos la vânzare de Dinamo. „Este momentul să plece!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă