Deian Sorescu nu mai privește în spate și vrea să scape de coșmarul de la Dinamo: „Nu mai am nicio încredere!”. Episodul care l-a determinat să renunțe: „Acolo s-a terminat absolut totul pentru mine!”

3 săptămâni in urmă 7

Deian Sorescu vrea să plece de la Dinamo cu orice preț în această iarnă, fiind marcat atât de atmosfera sumbră de la club, cât și de episodul de la Mioveni, când a fost umilit de suporterii propriei echipe.

Deian Sorescu are mai multe oferte de transfer și speră că una dintre acestea va fi acceptată de conducerea lui Dinamo, club unde este determinat să nu mai continue în 2022. Internaționalul român s-a săturat de atmosfera din Șos. Ștefan cel Mare și recunoaște că a fost marcat de episodul de la Mioveni, când suporterii i-au smuls tricoul de pe el și i l-au aruncat pe jos, reproșându-i, astfel, evoluția slabă.

Timișoreanul a fost sfătuit de tatăl lui să semneze cu Dinamo în 2018, dar acum și părintele său s-a săturat, considerând că Deian Sorescu nu poate accepta orice la nesfârșit.

Deian Sorescu s-a săturat de Dinamo

Dinamo se va despărți aproape sigur în această iarnă de Deian Sorescu, fotbalistul fiind singurul din lotul „câinilor” pe adresa căruia au venit oferte concrete, conform administratorului special Iuliu Mureșan.

Fotbalistul spune că a fost foarte afectat de momentul de la finalul meciului cu CS Mioveni, când suporterii l-au umilit dezbrăcându-l de tricoul de joc, motiv din care nu a reușit să doarmă timp de 36 de ore.

„Am venit la clubul Dinamo cu brațele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus niște cuvinte acum, nu mă așteptam de la el, lucruri bune. A pus și el în balanță lucrurile: «Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să îți bați joc de copilul meu!». Totuși, are și el o limită”, a declarat Deian Sorescu pentru Pro TV și sport.ro.

Fotbalistul a menționat că momentul în care a fost dezbrăcat de tricou de fanii lui Dinamo l-a convins că nu mai trebuie să rămână la clubul din Șos. Ștefan cel Mare.

„Da, acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic.

Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu, nu se va schimba. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere”, a mai spus fotbalistul lui Dinamo.

The post Deian Sorescu nu mai privește în spate și vrea să scape de coșmarul de la Dinamo: „Nu mai am nicio încredere!”. Episodul care l-a determinat să renunțe: „Acolo s-a terminat absolut totul pentru mine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă