Deian Sorescu e pe picior de plecare de la Dinamo, dar Flavius Stoican se gândește cum să îl revitalizeze pe jucătorul lui Dinamo: „Trebuie umblat la asta!”

3 săptămâni in urmă 13

Deian Sorescu are șanse mari să plece de la Dinamo în această iarnă, dar antrenorul Flavius Stoican speră că se va baza pe serviciile sale în ultima parte a campionatului și se gândește cum să îl readucă la forma care l-a consacrat.

Deian Sorescu are mai multe oferte din străinătate și Victor Becali a confirmat că este și pe lista Universității Craiova. Conducerea lui Dinamo este deschisă la discuții și a anunțat chiar că fotbalistul este de vânzare, dar administratorul special Iuliu Mureșan nu vrea să îi semneze transferul pentru o sumă mai mică de un milion de euro.

În tot acest context, noul antrenor din Șos. Ștefan cel Mare, Flavius Stoican, speră că se va baza pe internațional și în a doua parte a campionatului, când Dinamo va trage cu dinții de toate șansele pentru a nu retrograda pentru prima dată în istorie.

Planul lui Flaviu Stoican pentru Deian Sorescu

Antrenorul Flavius Stoican vrea să umble la moralul lui Deian Sorescu pentru a-l ajuta să ajungă din nou la forma care l-a consacrat. Tehnicianul spune că fotbalistul a suferit o scădere de formă foarte mare în ultima perioadă, însă e convins că lucrurile pot ajunge din nou pe linia de plutire în ceea ce îl privește pe jucătorul polivalent.

„Trebuie umblat la moralul lui, el e fotbalist bun. Nu poți să ai căderea aia! Să cazi de la nivelul de jucător de națională la nivelul să nu-ți mai iasă nimic, în câteva luni… E ceva ce nu a mai mers, fiindcă nu poți să dai cinci goluri în două meciuri, apoi în două-trei luni să te schimbi radical. E important și pentru Dinamo să fie echilibrat, nu doar pentru el”, a declarat Flavius Stoican pentru GSP.

Flavius Stoican a fost instalat pe banca lui Dinamo a doua zi după ultimul meci din 2021, 0-2 cu Farul Constanța, când i-a luat locul lui Mircea Rednic.

The post Deian Sorescu e pe picior de plecare de la Dinamo, dar Flavius Stoican se gândește cum să îl revitalizeze pe jucătorul lui Dinamo: „Trebuie umblat la asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă